Η ΧΟΥΝΤΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΦΙΜΩΤΡΟ (ΜΑΣΚΑ)! ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ, ΠΑΛΙΟΚΟΥΦΑΛΕΣ!

Σε ανοιχτές απειλές κατά των μαθητών που δε θα φορέσουν φίμωτρο (μάσκα) στα σχολεία, προχώρησε σήμερα η χούντα του «παραλία», δια του εκπροσώπου της, Πέτσα, «πατέρα» της διαβόητης «λίστας Πέτσα», στους «αλήτες-ρουφιάνους-δημοσιογράφους»!  

Στην αρχή, δήλωσε υποκριτικά πως «δεν πρέπει να τιμωρείται το παιδί για την ανευθυνότητα ενός γονέα. Θα πρέπει όλοι να είμαστε υπεύθυνοι», αφήνοντας υπονοούμενο για διώξεις κατά των γονέων, αλλά εν συνεχεία προχώρησε στις απειλές κατά των παιδιών, παραπέμποντας στις επόμενες ημέρες για συγκεκριμενοποίησή τους: «Τώρα, εάν δεν φορά κάποιος μάσκα, δεν μπορεί να θέτει σε κίνδυνο τους υπόλοιπους συμμαθητές του στην τάξη. Το πλέγμα των μέτρων για την αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων -που φυσικά θα υπάρχει- θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες».

Φιρί-φιρί το πάει η χούντα –μέσα στην αλαζονεία και την ψευδαίσθηση της παντοδυναμίας της, που είναι χαρακτηριστικά όλων των δικτατοριών!- να ξεσηκώσει τη νεολαία! Αλλά, από τη νεολαία θα το βρει – και να μου το θυμηθείτε!