ΤΟ… ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΡΗΣΕΙ -ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!- ΟΛΑ ΤΑ… ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΚΝΕ!

Όπως τονίσαμε σε χθεσινή μας ανάρτηση, είναι τεράστιο σκάνδαλο να απαγορεύει η χούντα όλες τις μαζικές εκδηλώσεις, λόγω κορωνοϊού, και να επιτρέπει σιωπηρά τη διεξαγωγή του φεστιβάλ της ΚΝΕ! Και πως εδώ υπάρχει μυστική συμφωνία του δικτάτορα Μητσοτάκη με τον… επαναστάτη Κουτσούμπα!

Στα πλαίσια αυτής της συμφωνίας, η κουκουεδία διακήρυξε –για μια ακόμα φορά!- την… ταπεινή συμμόρφωσή της με τα εξωφρενικά… «υγειονομικά πρωτόκολλα» της χούντας και των τρομοκρατών της Επιτροπής λοιμωξιολόγων!  

Ιδού η σχετική ανακοίνωση του κόμματος που έχει το θράσος και εμφανίζεται ως… επαναστατική πρωτοπορία:

«Το Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή προσαρμόζεται για την προστασία των επισκεπτών του σε νέο, μεγαλύτερο, αναδιαμορφωμένο χώρο, για να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός σε όλη την έκταση, λαμβάνοντας υπόψη τις εκάστοτε συνθήκες που μπορεί να προκύπτουν!

Προστατεύουμε την υγεία τη δική μας και των υπολοίπων επισκεπτών του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή!

Γι’ αυτό:

Φροντίζουμε για τις μεταξύ μας αποστάσεις!

Τις συναυλίες και λοιπές εκδηλώσεις τις παρακολουθούμε αποκλειστικά καθιστοί!

Είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας κατά την είσοδο και έξοδο από τις πύλες εισόδου στο Φεστιβάλ!

Συνιστάται η χρήση μάσκας εντός του πάρκου!».»

Κι εδώ δεν έχουμε απλή συμμόρφωση, αλλά συμμόρφωση και με το παραπάνω, καθώς οι… πρωτοπόροι της μασκοφορίας επιβάλλουν τη χρήση μάσκας στις πύλες εισόδου του φεστιβάλ, που θα βρίσκονται σε ΑΝΟΙΧΤΟ ΧΩΡΟ! Και «συνιστούν» -θα δείτε που όλοι θα φοράνε!- μάσκες και εντός του ανοιχτού χώρου του πάρκου! Πιο συμμορφωτικός, πεθαίνεις!

(ΥΓ) 1: Και καλά στην είσοδο, αλλά και στην… έξοδο «απαραίτητη η χρήση μάσκας»; Κι αν κάποιος κνίτης δε φοράει μάσκα κατά την έξοδο, τι θα του κάνουν; Θα τον… κλειδώσουν μέσα ή θα φωνάξουν την Ασφάλεια, να του «κόψει» 150άρι;

(ΥΓ) 2: Στο Σύνταγμα την Πρωτομαγιά, μετρούσαν τις μεταξύ τους αποστάσεις με… μεζούρες. Στο –χρηματοδοτούμενο με 16.004 ευρώ, από την ψοφοδεξιά Περιφέρεια Θεσσαλίας!- «Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο» της ΚΝΕ τον Ιούλιο, τις μετρούσαν με… αλφάδι. Τώρα με τι θα τις μετράνε οι… επαναστάταροι;