ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ, ΤΙ ΝΤΡΟΠΗ! ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑΖΙ ΜΑΖΙ!

Όπως είναι γνωστό, χθες ήταν η επέτειος του γερμανο-σοβιετικού συμφώνου, πιο γνωστού ως σύμφωνο Ρίμπεντροπ-Μολότωφ, για το οποίο κάνουν την κορόιδα οι κουκουέδες…

Σήμερα, θα δημοσιεύσουμε κάποιες φωτογραφίες ντοκουμέντα, των συνεπειών του συμφώνου. Οι φωτογραφίες αυτές είναι τραβηγμένες στις 5 Οκτωβρίου 1939, κατά τη διάρκεια της παρέλασης της νίκης, που έκαναν οι Γερμανοί στην πολωνική πόλη Μπρέστ-Λιτόφσκ, την τελευταία που κατέλαβαν.

Στην παρέλαση αυτή, παραβρέθηκε και σοβιετική στρατιωτική αντιπροσωπεία, καθώς η συγκεκριμένη πόλη είχε ορισθεί ως σύνορο των δύο εισβολέων στην Πολωνία (εκ δυσμών των Γερμανών, από την 1η Σεπτεμβρίου και εξ’ ανατολών των σοβιετικών, από την 17η Σεπτεμβρίου).

Μεγάλη εντύπωση προκαλεί η αυθόρμητη εγκαρδιότητα που δείχνουν οι σοβιετικοί «αντιφασίστες» προς τους Γερμανούς ναζί, φτάνοντας στο σημείο να ανταποδίδουν τον χαιρετισμό «Heil Hitler», υψώνοντας την δεξιά!

Τις αφιερώνουμε στα βοθρολύματα του Περισσού και στην… καρικατούρα του Λένιν, σύντροφο Μπογιόπουλο, για να τις βγάλει… πλαστές – όταν με το καλό επιστρέψει στα «αστικά» ΜΜΕ των Βαρδινογιάννηδων, από τις μπουρζουάδικες διακοπές του!