Γ. ΤΡΑΓΚΑΣ: ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΝΟΦΑΣΚΙΑ ΤΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

Οι ιστορικοί του μέλλοντος, όπως εκτιμούν πολλοί, θα καταγράψουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξελίσσεται στον μεγαλύτερο δοσίλογο επί ημερών της μνημονιακής οικονομικής κατοχής. Υπέγραψε και ψήφισε οτιδήποτε διασφάλιζε τα συμφέροντα του Βερολίνου στην περιοχή μας. Είναι άνθρωπος των Γερμανών από τα γεννοφάσκια του, όπως και όλη η οικογένειά του. Ο πατέρας του ποτέ δεν το έκρυψε και αυτός ως γνήσιος κλώνος προχωρεί εδώ και καιρό στον ακρωτηριασμό της χώρας, καθοδηγούμενος από την κυρία Άγκελα Μέρκελ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να υλοποιηθεί αυτή η προδοσία, η νέα Λωζάνη,  που ασφαλώς δεν έχει τη συναίνεση του πολύπαθου ελληνικού λαού, αποπροσανατολίζει, φοβίζει τον κόσμο με τον κορωνοϊό, προκαλεί μη αναστρέψιμες – χαίνουσες πληγές στην οικονομία. Παθητικοποιεί έτσι την ψυχική αντίσταση της κοινωνίας που πάντα υπάρχει και διεγείρεται, επαναστατεί για τα εθνικά θέματα.

Ο μοιραίος πρωθυπουργός ετοιμάζεται να «σερβίρει» την de facto παράδοση του μισού Αιγαίου με έναν εκ προοιμίου «καμένο» διμερή διάλογο εφ’ όλης της ύλης που θα καταλήξει αναπόφευκτα υπέρ των τουρκικών συμφερόντων.

Ο άθλιος υπηρέτης του Βερολίνου, κρυπτόμενος πίσω από το παραβάν του πανικού για τον κορωνοϊό, εν μέσω καθημερινών ανακοινώσεων – κροτίδων για τον πολλαπλασιασμό των κρουσμάτων του covid-19, μας οδηγεί  σε νέα…

Διαβάστε την συνέχεια στο crashonline.gr