ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ, ΠΟΙΟΣ… ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΝ’ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ;

 

Ανοίγω που λέτε μια εφαρμογή στο διαδίκτυο και τι βλέπουν τα ματάκια μου; Έναν τύπο που είναι… φτυστός ο σύντροφος Μολότωφ –ο υπουργός Εξωτερικών του… τιτανοτεράστιου «φωτεινού φάρου των λαών» συντρόφου Στάλιν- να χαριεντίζεται με τον Χίτλερ και να βγάζει το καπέλο του στα Ες-Ες και στη Γκεστάπο!

Και γιατί λέω… «φτυστός»; Διότι αποκλείεται να είν’ αυτός ο σύντροφος Βιατσεσλάβ! Αποκλείεται! Ούτε μία στο εκατομμύριο! Ποτέ των… ποτών! Καθότι, η Σοβιετική Ένωση δεν είχε κανένα νταραβέρι με τους ναζί! Ούτε σύμφωνο Ρίμπεντροπ-Μολότωφ υπογράφηκε ποτέ, ούτε ο σύντροφος Μολότωφ επισκέφθηκε την Καγκελαρία και συνάντησε τον Χίτλερ, ούτε παρέμειναν σύμμαχοι σχεδόν δύο χρόνια, από τις 25 Αυγούστου του 1939 μέχρι τις 22 Ιουνίου του 1941! Κι ούτε η… θρυλική Γκε-Πε-Ου –κατόπιν εντολών του Στάλιν- παρέδιδε Γερμανούς κομμουνιστές που κατάφεραν να καταφύγουν στην ΕΣΣΔ, στην Γκεστάπο!

 

Όλα αυτά είναι κακόβουλα ψεύδη του… χιτλερίσκου Μιχαλολιάκου και άλλων φασιστών! Ο δε… «φτυστός» με τον σύντροφο Βιατσεσλάβ Μολότωφ που εικονίζεται στις φωτογραφίες, είναι κάποιος… σωσίας του –ναζιστής ασφαλώς- για να χρησιμοποιηθούν οι φωτογραφίες για την… κατασυκοφάντηση της… μάνας των λαών Σοβιετικής μας Ένωσης – όπως θα’ λεγε κι ο σύντροφος Μπογιόπουλος!