ΟΙ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ» ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΜΠΡΑΗΜ ΚΑΛΙΝ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΙΔΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι δήθεν «εθνικόφρονες», η ντροπή και το όνειδος της ελληνικής κοινωνίας εδώ και δεκαετίες, ανακάλυψαν το… «alter ego του Ερντογάν», Ιμπραήμ Καλίν, και του καταλογίζουν (ο «ανθός» της «εθνικοφροσύνης», το protothema.gr) ότι είναι «θεωρητικός του πολιτικού Ισλάμ και εμπνευστής της μετατροπής της Αγια-Σοφιάς σε τζαμί», ότι… «παίζει ταμπουρά και τραγουδάει», ότι «οραματίζεται τη μετατροπή της Τουρκίας σε ηγέτιδα δύναμη του μουσουλμανικού κόσμου», ότι «υποδαυλίζει τη μεγαλομανία του «σουλτάνου» και θεωρεί ιστορική παρένθεση για τη χώρα του τον κεμαλισμό» και ότι «θεωρεί Οθωμανούς τους Έλληνες».

Αλλά κάνουν το κορόιδο οι κάργιες, για τον δικό τους, τον Καιρίδη, που λέει ακριβώς τα ίδια με τον Τουρκαλά (πως «είμαστε απόγονοι των Οθωμανών» και «τεχνητό έθνος»!), τα λεγόμενα του οποίου έχουν οι Τουρκαλάδες αναπαράγει σε βίντεο, το οποίο τις τελευταίες ημέρες κάνει θραύση στην Τουρκιά!

Φτου σας ξεφτιλισμένα όντα. Στα τέσσερα, στα τέσσερα! Όπως είστε στημένοι μια ζωή στους διάφορους εχθρούς της Ελλάδος! Από το «σφάξε με αγά μου ν’ αγιάσω» της τουρκοκρατίας, ως το «βάστα Ρόμμελ» και το «Κύριε, διαφύλαττε τον φύρερ» της κατοχής, κι ως το «Γερούν γερά» της μνημονιοκρατίας!