ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως όλοι γνωρίζουμε, αυτές τις μέρες η χούντα του ζαβού δικτάτορα έχει αποδυθεί στο κυνήγι αντιφρονούντων πολιτών στο διαδίκτυο, επειδή υποστηρίζουν πως τα παιδιά μας δεν πρέπει να φορούν μάσκες στα σχολεία. Ανακοίνωσε δε η χούντα, για εκδίκηση στις αντιδράσεις χιλιάδων γονέων, πως θα επιβάλλει τις μάσκες ακόμα και στα… νηπιαγωγεία!!! 

Άκρα του τάφου σιωπή για την πρωτοφανή λογοκρισία, από τους… δικαιωματάκηδες του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε καν για αντιπολιτευτικούς λόγους!

Και όχι μόνον σιωπή για τη λογοκρισία, αλλά στο καπάκι και συνηγορία για την μασκοφορία!

Έτσι, μετά από την ανακοίνωση των χουντικών υποκειμένων του Μητσοτάκη-κάθαρμα, ότι «… Καλούμε και τα υπόλοιπα κόμματα να πάρουν καθαρή θέση υπέρ της χρήσης μάσκας. Κάθε μορφή αφωνίας, αστερίσκων και «ναι μεν αλλά» σε αυτή τη φάση είναι εθνικά επικίνδυνη.», οι συριζαίοι έσπευσαν να δηλώσουν την υποταγή τους! Με βίντεο που ανήρτησαν στο διαδίκτυο, καταγγέλλουν μεν την χούντα για πολλά και διάφορα, αλλά στο τέλος καταλήγουν ως εξής: «Τους απαντάμε με μάσκες, αποστάσεις, συνείδηση και αλληλεγγύη»!

Καταλάβατε τώρα τι παιχνίδι παίζουν τα λαμόγια του σάπιου πολιτικού συστήματος; Καταλάβατε επίσης, πως στην Ελλάδα του 2020 υπάρχουν δύο κόμματα: από τη μια η Χρυσή Αυγή κι από την άλλη όλοι οι άλλοι, ή θέλετε να σας το κάνουμε ακόμα πιο… λιανά;