Ο ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ!

Ως απάντηση στο Κίνημα «Κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο», το κακομαθημένο παιδί του Μητσοτάκη, που είχε δώσει εντολή στις νταντάδες που το μεγάλωσαν να του κάνουν όλα τα χατίρια επειδή ήταν ζαβό, αποφάσισε τώρα –για τιμωρία, επειδή χιλιάδες γονείς αντιδρούν στις παρανοϊκές εντολές του!- να επιβάλλει μάσκες ακόμα και στα παιδιά των νηπιαγωγείων!

Όπως δήλωσε, λοιπόν, η αφορεσμένη νεοταξίτισα Κεραμέως, η εισήγηση των «ειδικών» -των μισανθρώπων που έχει μαζέψει ο δικτατορίσκος στην επιτροπή λοιμωξιολόγων- είναι να φορούν μάσκα οι μαθητές από το… νηπιαγωγείο και σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης!!!

«Την αποδεχόμαστε», είπε η τακτικότατη θαμώνας της σατανιστικής λέσχης Μπίλντερμπεργκ, υποστηρίζοντας πως «η μάσκα είναι εξαιρετικό εργαλείο για να προστατευτούμε από τον ιό»!

Δεν χρειάζεται να έχει κανείς πολύ μυαλό, για να φανταστεί τι έχει να γίνει στα νηπιαγωγεία μ’ αυτόν τον παραλογισμό! Τα παιδάκια θα πνίγονται, θα βγάζουν εκατό φορές τις μάσκες, θα τις πετούν οπουδήποτε και θα τις αλλάζουν μεταξύ τους ως παιχνίδι! Χώρια βέβαια τις συνέπειες για την υγεία τους, για τις οποίες δεν εγγυάται κανένας κερατάς, «ειδικός» ή μη! 

Έλληνες γονείς, αυτοί οι παράφρονες παίζουν με την υγεία και με την ψυχική ισορροπία των παιδιών μας! Θα τους το επιτρέψουμε κι αυτό; Ή θα ξεσηκωθούμε και θα τους πάρουμε φαλάγγι, μέχρι που να τσακιστούνε και να φύγουνε από τη χώρα;