ΞΕΦΤΙΛΕΣ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ»! ΝΔ: ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΜΑΣ Ν’ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ ΜΕ ΜΑΣΚΑ!

Το ξεφτιλισμένο κόμμα του ζαβού δικτάτορα Μητσοτάκη παίρνει απάνω του την επιβολή του φίμωτρου (μάσκας) στον ελληνικό λαό, σύμφωνα με τις επιταγές της Νέας Τάξης Πραγμάτων!

Έτσι, σε μια καταγέλαστη ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου του κόμματος των πιο πιστών σκυλιών των παγκόσμιων αφεντάδων, αφού επιχειρεί να καθησυχάσει τον κοσμάκη για τα εκατοντάδες νέα κρούσματα, προτρέπει τα στελέχη και τα μέλη του ν’ ανεβάσουν φωτογραφίες προφίλ με μάσκα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:  
«Σήμερα καλούμε όλα τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος μας να ανεβάσουν συμβολικά φωτογραφία προφίλ με μάσκα στα κοινωνικά τους δίκτυα. Ενωμένοι θα δώσουμε και αυτή τη μάχη ενάντια στην έξαρση των fake news και της συνωμοσιολογίας…».

Φορέστε μάσκες, ξεφτίλες «εθνικόφρονες»! Φορέστε μάσκες για να μάθει κι ο ελληνικός λαός ποιοι είσαστε και να δώσετε λόγο, όταν θα’ ρθει η τρομερή ώρα της κρίσης! Γιατί υπεύθυνοι για τη θύελλα που έρχεται, δεν είναι μόνο ο ζαβός δικτατορίσκος, η… υπέρκομψη καρακαλτάκα του και οι υπουργοί της χούντας, είναι κι όλοι αυτοί που τους ψήφισαν και που συνεχίζουν να τους στηρίζουν – σύμφωνα και με την αρχή της «ατομικής ευθύνης», στην οποία αρέσκεται η χούντα!