ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!

Το’ χουμε πει χίλιες φορές –και δε θα κουραζόμαστε να το επαναλαμβάνουμε!- πως το κόμμα του άθλιου ελλαδοχριστέμπορα Βελόπουλου είναι δεκανίκι της χούντας Μητσοτάκη, προσφέροντας στήριξη σε όλα τα μεγάλα ζητήματα.

Ποιο είναι το μεγάλο ζήτημα των ημερών – εκτός βεβαίως από τα ελληνο-τουρκικά; Η πρόθεση της χούντας να επιβάλλει μάσκες στα παιδιά μας, που θα πάνε στο σχολείο. Πρόθεση που προκάλεσε τον ξεσηκωμό των γονέων, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα το Κίνημα «Κανένα παιδί με μάσκα στα σχολεία», που εμφανίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μέσα σε 2 ημέρες προσέλκυσε δεκάδες χιλιάδες μέλη! Κι έντρομη η χούντα Μητσοτάκη, ξαμόλησε τα σκυλιά της, να δυσφημήσουν το Κίνημα των γονέων και να το ποινικοποιήσουν!

Υπ’ αυτές τις συνθήκες, και λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της Νουδούλας, με την οποία καλούσε «και τα υπόλοιπα κόμματα να πάρουν καθαρή θέση υπέρ της χρήσης μάσκας», το λαμόγιο ο Βελόπουλος, πήρε δημοσίως θέση υπέρ των ελεεινών μεθοδεύσεων της χούντας! Έτσι, σε ανακοίνωσή του, με τίτλο «Μέτρα προστασίας για το άνοιγμα των σχολείων εν μέσω πανδημίας», το μόρφωμά του Βελόπουλου τάχθηκε υπέρ της υποχρεωτικής φίμωσης των παιδιών μας με τις ανθυγιεινές και αντιαισθητικές μάσκες, αλλά καθαρά για ξεκάρφωμα, ζήτησε οι μάσκες να δίνονται δωρεάν – λες και αυτό είναι το βασικό: «Οι μάσκες για τους μαθητές πρέπει να παρέχονται δωρεάν. Και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. Ο ΕΟΔΥ οφείλει να επιδείξει υπευθυνότητα και να παρέχει την απαιτούμενη στήριξη, τον έλεγχο και την επιστασία σε κάθε εκπαιδευτικό ίδρυμα! Κάθε ολιγωρία απόκρισης και ελέγχου θα αποδειχθεί ολέθρια».
Καταλάβατε τώρα τι παιχνίδι παίζει το λαμόγιο; Καταλάβατε τώρα πως δεν ψήφισε τυχαία στη βουλή ΥΠΕΡ της υποχρεωτικότητας του εμβολίου με το τσιπάκι, μαζί με τη χούντα και τους έτερους θλιβερούς ουραγούς της, του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ; Καταλάβατε τώρα γιατί οι εταίρες δημοσκοπήσεων του πρώην αρχικνίτη Θεοδωρικάκου, του δίνουν ποσοστά επιβίωσης, 3-3,5%, ενώ δεν του έχει απομείνει ούτε 1,5%; Και τέλος, καταλάβατε τώρα γιατί έπρεπε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να μείνει εκτός αυτής της βουλής η Χρυσή Αυγή;