ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ «ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΜΑΣΚΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ»!

Τρόμο στις τάξεις της ξενόδουλης χούντας του ζαβού «παραλία» προκαλεί το Κίνημα στο Facebook, το «κίνημα», με την επωνυμία «Κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο»!

Το γκρουπ δημιουργήθηκε την Τρίτη, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση για το άνοιγμα των σχολείων στις 7 Σεπτεμβρίου – με υποχρεωτική τη χρήση μάσκας- και ήδη μετρά δεκάδες χιλιάδες μέλη Ελλήνων γονέων που αντιστέκονται στον παραλογισμό της χούντας και στην ισοπέδωση των παιδιών τους!

Κάποιοι εκ των γονέων απειλούν να μην στείλουν καθόλου τα παιδιά τους στο σχολείο, υπ’ αυτές τις συνθήκες, αλλά φαίνεται πως επικρατεί –και πολύ σωστά!– η άποψη ότι αν το κάνουν αυτό θα κάνουν χάρη στη χούντα, που θέλει τα παιδιά μας αγράμματα για να τα τρομοκρατεί και να τα χειραγωγεί, κι επικρατεί πλέον η άποψη όλοι οι γονείς να στείλουν τα παιδιά τους στα σχολεία χωρίς μάσκες!

Τι θα γίνει, θα τα συλλάβουν οι μπράβοι του Χρυσοχοΐδη;

Έλληνες γονείς, είναι επιτακτική ανάγκη, να γίνετε ΟΛΟΙ μέλη αυτής της ομάδας, για να προστατεύσετε τα παιδιά σας! Κι αν η αρχή του κινήματος αφύπνισης και αντίστασης των Ελλήνων γίνεται στο Facebook για την προστασία των παιδιών μας, πρέπει σύντομα να μετεξελιχθεί σε Κίνημα Αγανακτισμένων και να επεκταθεί σε δρόμους και πλατείες, γιατί τα σχέδια της χούντας δεν αφορούν μόνο τα παιδιά μας. Μας αφορούν ΟΛΟΥΣ! 

(ΥΓ): «Να σημειωθεί πως ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αναφέρθηκε τις προηγούμενες ημέρες εκτενώς στο θέμα των ψευδών αναρτήσεων και θεωριών συνωμοσίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντας ότι θα παραπέμπονται στη Δικαιοσύνη», απειλούν τα μπουκωμένα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια του γιού του «σκύλου των Ες-Ες»! Θα σας πάρει ο λαός παραμάζωμα, κοπρόσκυλα! Ετοιμάστε τα ελικόπτερα της μεγάλης φυγής και να εύχεστε να τα… προλάβετε!