ΜΑΣΚΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΖΑΒΟΥ!

Η συνέχεια με την επιβολή της μάσκας (ή μήπως φίμωτρου;) ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους, έγινε σήμερα στο άθλιο προτεκτοράτο Μητσοτακιστάν, με την Μύκονο και την Χαλκιδική, μετά από τον Πόρο, την Πάρο και την Αντίπαρο.

Έτσι, μετά από έκτακτη σύσκεψη που έγινε σήμερα, υπό τον «σκληρό της καραντίνας» Χαρδαλιά, για –δήθεν!- «επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης κινδύνων στην δημόσια υγεία» αποφασίστηκε μεταξύ των άλλων και η «υποχρεωτική χρήση μάσκας τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους…».

Κι όπως προανήγγειλε ο ζαβός δικτάτορας Μητσοτάκης –που συνεχίζει να διακοπάρει μαζί με την… υπέρκομψη: «Είμαστε πάντα έτοιμοι να επικαιροποιήσουμε και να ενισχύσουμε περισσότερο αυτά τα μέτρα, στηριζόμενοι πάντα σε πραγματικά δεδομένα, τα οποία δίνουμε στη δημοσιότητα κάθε μέρα με απόλυτη διαφάνεια».

Το οποίον, σημαίνει σταδιακή επέκταση της επιβολής της μάσκας σε εξωτερικούς χώρους σ’ ολόκληρη τη χώρα! Και στο βάθος, νέα καραντίνα! Για να φτωχοποιηθούν οι Έλληνες και να’ ρθουν τα κοράκια των “funds” ν’ αρπάξουν τις περιουσίες τους «για έναν ντενεκέ λάδι», αφού πρώτα καταβάλλουν τη συμφωνημένη μίζα στους off shore λογαριασμούς της αχόρταγης αγέλης των Μητσοτάκηδων!

Έλληνες, ξυπνήστε από το λήθαργο και αντισταθείτε!