ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ: ΟΙ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΑΧΤΙΚΕΣ ΚΑΛΥΨΗΣ-ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ!

Σε προηγούμενή μας ανάρτηση, εξηγήσαμε τον κουτοπόνηρο τρόπο με τον οποίο ο άλλοτε… κορωνοϊκτόνος Μητσοτάκης εμφανίζει πολύ λιγότερα κρούσματα απ’ αυτά που υπάρχουν στην πραγματικότητα: μην κάνοντας δειγματοληπτικά τεστ στους χιλιάδες εκδρομείς που επιστρέφουν στην Αθήνα!

Φαίνεται όμως, πως χρησιμοποιεί κι άλλους κουτοπόνηρους τρόπους κάλυψης-απόκρυψης, για να κερδίσει χρόνο! Ιδού η σχετική καταγγελία της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ):

«Με αφορμή ενημερωτικά δελτία Τύπου Κέντρων Υγείας τουριστικών προορισμών για τον αριθμό επιβεβαιωμένων κρουσμάτων Covid-19, οι διοικήσεις των αντίστοιχων Υ.Π.Ε. έδωσαν εντολή να μην εκδίδονται δελτία Τύπου χωρίς προηγούμενη ενημέρωση και συνεννόηση με τις υγειονομικές περιφέρειες. Ωστόσο, εδώ και έναν μήνα από τότε που δόθηκε η εντολή, δεν έχει γίνει απολύτως καμία σχετική ενημέρωση προς τους κατοίκους και τους επισκέπτες, ούτε από τις ΥΠΕ, ούτε από τον ΕΟΔΥ.

Ποιον εξυπηρετεί η ανεπίτρεπτη τακτική απόκρυψης, που θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία, ιδιαίτερα τις ευπαθείς ομάδες, αν όχι τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμού; Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που αποκρύπτονται επιβεβαιωμένα κρούσματα. Δεκάδες είναι οι καταγγελίες σωματείων για συγκάλυψη – αποσιώπηση και άρνηση ενημέρωσης των εργαζομένων σε μεγάλους εργασιακούς που έχουν επιβεβαιωμένα κρούσματα, με αποτέλεσμα να τίθεται σε κίνδυνο η υγεία τους. Κατά τα άλλα η κυβέρνηση έχει το θράσος να κουνάει το δάκτυλο στο λαό και τη νεολαία και να κλείνει σε όλες τις πτώσεις την «ατομική ευθύνη»…».

(ΥΓ): Όσα κόλπα κι αν κάνει το ψευδοκράτος, η αλήθεια θα αποκαλυφθεί και θα φέρει την πολυπόθητη ώρα της κρίσεως! Και τότε, κουτοπόνηρε δικτατορίσκε, θα δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος, κι αν θα προλάβεις το ελικόπτερο της μεγάλης φυγής, μαζί με την… υπέρκομψη κι όλο σου το σόι!