ΟΙ ΛΑΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ! ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΜΑΔΡΙΤΗ ΚΑΙ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΪΔΟΪΟΥ!

Στους δρόμους βγαίνουν οι λαοί κατά της παγκόσμιας δικτατορίας που σκοπεύουν να μας επιβάλλουν οι παγκόσμιοι τύραννοι, με πρόσχημα την… προστασία της υγείας μας!

Έτσι, μετά από τις μεγάλες διαδηλώσεις στην Γερμανία, χιλιάδες Ισπανοί βγήκαν στους δρόμους της Μαδρίτης, 

για να διαμαρτυρηθούν για την υποχρεωτική χρήση της μάσκας και τους υπόλοιπους περιορισμούς που επιβάλλονται στους πολίτες!

Η διαδήλωση πραγματοποιήθηκε έπειτα από κάλεσμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην πλατεία Colon, στο κέντρο της ισπανικής πρωτεύουσας, οι δε διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα όπως «Ελευθερία» και «Η μάσκα σκοτώνει»! 

Διαδήλωση κατά της μάσκας και των απαγορεύσεων έγινε και στην «καρδιά του κτήνους», στις Βρυξέλες, με τους διαδηλωτές να φωνάζουν συνθήματα όπως «Κορονοτσίρκο», «Όχι στη μασκαράτα» και «Δικό μου σώμα, δική μου επιλογή», ενώ εξέφραζαν την οργή τους εναντίον της χρήσης μάσκας, των μελλοντικών εμβολίων με τα τσιπάκια, του Μπιλ Γκέιτς, του δικτύου 5G, αλλά και του «ειδικού επιστήμονα» Μαρκ Βαν Ρανστ (του Βέλγου «Τσιόδρα»), που συμβουλεύει τη βελγική κυβέρνηση. 

Όπως συμβαίνει πάντα στη ζωή, έτσι και σ’ αυτή τηνν περίπτωση υπάρχουν δύο δρόμοι: ο δρόμος της υποταγής και ο δρόμος της αντίστασης! Να δούμε σε λίγο καιρό ποιον δρόμο θα επιλέξουν οι Έλληνες!