«ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ» ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΟΡΩΣΣΙΑ! ΟΙ ΦΟΒΕΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑΣΕΝΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ! 

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγες ημέρες μετά τη φοβερή καταγγελία του προέδρου της Λευκορωσσίας Αλεξάντρ Λουκασένκο, ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και το ΔΝΤ επιχείρησαν να τον δωροδοκήσουν για να επιβάλλει καραντίνα στην χώρα του, με πρόσχημα τον κοροϊδοϊό και ξέσπασε «χρωματιστή επανάσταση»!

Κι εδώ και μέρες, οπαδοί των φιλοδυτικών κομμάτων της «ερυθρόλευκης» αντιπολίτευσης πραγματοποιούν διαδηλώσεις και ταραχές, κυρίως στην πρωτεύουσα της Λευκορωσσίας Μινσκ, υποστηρίζοντας πως έγινε… νοθεία στις πρόσφατες εκλογές.   

Μάλιστα, όπως κατήγγειλε ο πρόεδρος Λουκασένκο, το ΝΑΤΟ συγκεντρώνει δυνάμεις στα δυτικά σύνορά της Λευκορωσσίας, για να τον τρομοκρατήσει με την απειλή της στρατιωτικής επέμβασης, ενώ η Ε.Ε. ανακοίνωσε την επιβολή κυρώσεων εις βάρος της Λευκορωσίας, με πρόσχημα την καταστολή των διαδηλώσεων, ανακοινώνοντας –δια του ο Ύπατου Εκπροσώπου της ΕΕ για την Εξωτερική Πολιτική, Ζοζέπ Μπορέλ- πως «η ΕΕ δεν δέχεται τα εκλογικά αποτελέσματα και θα ξεκινήσει τώρα μια διαδικασία κυρώσεων σε βάρος των υπευθύνων για τις βιαιοπραγίες, τις συλλήψεις και τις νοθείες που συνδέονται με τις εκλογές»!

Κι όλοι καταλαβαίνουμε την αιτία!