ΣΤΙΣ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ «ΔΙΑΛΟΓΟΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ!

Τελειώνουν τα ψέματα κι έρχεται η ώρα της προδοσίας!

Σύμφωνα με το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (dpa), ο Ερντογάν Πασάς είχε ενημερώσει πριν από την έναρξη της τηλεδιάσκεψης των ευρωπαίων ΥΠΕΞ, πως έχει δεχτεί πρόταση από την φράου Μέρκελ, για την έναρξη διαλόγου με την Ελλάδα, μετά την ολοκλήρωση των προκλήσεων του Oruc Reis, στις 23 Αυγούστου.

Παράλληλα, η Deutsche Welle αναφέρει ότι «επειδή η Γερμανία θεωρεί την Τουρκία σημαντικό στρατηγικό εταίρο της Δύσης, μεσολαβεί ανάμεσα στην Αθήνα και την Άγκυρα. Άμεσοι βασικοί στόχοι της γερμανικής διαμεσολάβησης είναι να σταματήσουν οι όποιες ενέργειες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ένταση Ανατολική Μεσόγειο και η έναρξη συνομιλιών».

Σύμφωνα πάντα με τα ίδια δημοσιεύματα, ο «διάλογος» που θα οδηγήσει στην συνεκμετάλλευση του εθνικού μας πλούτου στο Αιγαίο, «καζάν-καζάν», θα γίνει κατ’ αρχάς ανάμεσα στην Ελένη Σουρανή από την ελληνική πλευρά (η Σουρανή είναι ειδική σύμβουλος του δικτάτορα Μητσοτάκη, που συμμετείχε και στην μυστική τριμερή συνάντηση του Βερολίνου…) και τον Ιμπραήμ Καλίν από την τουρκική, από τις 23 έως τις 28 Αυγούστου και μόλις θα τακτοποιηθούν όσα έχουν ήδη προσυμφωνηθεί, θα επακολουθήσει πανηγυρική συνάντηση του αρχιπροδότη Μητσοτάκη με τον Οθωμανό Πασά του, στο Βερολίνο, υπό τα όμματα της αφέντρας Μέρκελ! Εκεί θα ανακοινωθεί η προδοτική συμφωνία!

(ΥΓ): Γιουσουφάκια «εθνικόφρονες», έρχεται η ώρα που όπου εμφανίζεστε θα τρώτε φτύσιμο, φάπες και κλωτσιές, από τον ελληνικό λαό! Και μη νομίζουν πως θα έχουν διαφορετική τύχη κάποιες άλλες κουφαλίτσες, που εμφανίζονται ως δήθεν «ακομμάτιστοι πατριώτες», «μέλη πατριωτικών οργανώσεων», «φίλοι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας» και τα ρέστα!