ΕΝΩ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΜΠΑΪΝΤΕΝ, ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ! 

Έχουμε επισημάνει πολλές φορές, πως ο ζαβός δικτάτωρ Κούλης Μητσοτάκης είναι λουστράκι του «βαθέως κράτους» των ΗΠΑ, που στις προσεχείς εκλογές θα εκφραστεί από τον Μπάϊντεν. Μάλιστα, τα δημοσιογραφικά τσιράκια του Μητσοτάκη –όπως το protothema.gr, στο οποίο δεν «περνάει» ούτε κόμμα αν δεν εγκριθεί από τους σκληρούς λογοκριτές των υπογείων του Μαξίμου και την καρακαλτάκα!- παίζουν άτιμο παιχνίδι, με «ειδήσεις» και σχόλια που βρίζουν ή γελοιοποιούν τον Τραμπ, με στόχο τον επηρεασμό των ομογενών που παρακολουθούν τις ελληνόφωνες ιστοσελίδες για μαθαίνουν τα νέα από την πατρίδα!

Ωστόσο, οι πονηροί Τούρκοι ποντάρουν στον Τραμπ! Έτσι, με αφορμή τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο από συνέντευξη που είχε δώσει ο Μπάϊντεν τον… Δεκέμβριο, στην οποία χαρακτήριζε τον Ερντογάν «αυταρχικό», κατήγγελλε την πολιτική του απέναντι στους Κούρδους και ζητούσε να υποστηριχθεί η αντιπολίτευση, έχει δημιουργηθεί σάλος στην Τουρκιά κατά του Μπάϊντεν.

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος του Ερντογάν, Ιμπραχίμ Καλίν, δήλωσε πως: «Οι ημέρες που η Τουρκία δεχόταν διαταγές έχουν παρέλθει. Αλλά αν σκέπτεστε ότι μπορείτε να το καταφέρετε, δοκιμάστε. Θα πληρώσετε το τίμημα».

Είναι προφανές, ότι η ετεροχρονισμένη δημοσιοποίηση του βίντεο της συνέντευξης Μπάϊντεν που είχε δοθεί τον… Δεκέμβριο, έγινε σκοπίμως τώρα από το καθεστώς του Ερντογάν, για να δείξουν οι Τουρκαλάδες πως υποστηρίζουν τον Τραμπ!

Αλήθεια, που θα πάνε να κρυφτούν ο δικτάτορας  Κούλης και η καρακαλτάκα του, έτσι και ξαναβγεί ο Τραμπ, που είναι και το πιθανότερο; Και γιατί να πληρώσει η Ελλάδα τις δουλείες της φαμίλιας Μητσοτάκη;