ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ;

Κάθε τόσο, καυχώνται τα έμμισθα τσιράκια της ΚΥΠ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης -όπου εμφανίζονται με… εθνοπρεπή ψευδώνυμα και φακελώνουν απευθείας τους πατριώτες που ξεγελιούνται και γίνονται ακόλουθοί τους!- για τις απωθήσεις λαθρομεταναστών από το Λιμενικό, κατόπιν εντολών της… «εθνικής κυβερνήσεως του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Για παράδειγμα, αυτές τις μέρες καυχώνται για κάποια βάρκα με καμμιά σαρανταριά επίδοξους λαθρομετανάστες, που –όπως μας βεβαιώνουν οι ΚΥΠιτζήδες- επιχειρούσε για 7 ολόκληρες ώρες να φτάσει στα ελληνικά παράλια, αλλά τελικά «απωθήθηκε» και επέστρεψε στα τουρκικά παράλια.

Ποια είναι η αλήθεια; Ένας από τους όρους που έχει θέσει ο αρχιπροδότης Μητσοτάκης στον Ερντογάν Πασά για τον διαμοιρασμό του εθνικού πλούτου στο Αιγαίο, «καζάν-καζάν», είναι να σταματήσει ο Πασάς –άγνωστο μέχρι πότε- να στέλνει «προσφυγάκια».

Η συμφωνία αυτή, την οποία ο Οθωμανός Πασάς των Μητσοτάκηδων και των Καιρίδηδων προσέφερε «πακέτο» με το εμφανώς στημένο «Έπος του Έβρου», τηρείται κατά γράμμα. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια «προσφυγάκια» που καταφέρνουν να διαφεύγουν της προσοχής των τουρκικών αρχών και να επιχειρούν να περάσουν «απέναντι». Περίπου μία βάρκα τη βδομάδα. Κάποιοι τα καταφέρνουν (όπως οι 28 Τούρκοι που αποβιβάστηκαν προ εβδομάδος στην Χίο και ζήτησαν πολιτικό άσυλο – κι αυτούς ο Ερντογάν τους έστειλε μωρή κουφάλες κυπιτζήδες;), κάποιοι άλλοι όχι, διότι όντως απωθούνται από το Λιμενικό – αν εντοπιστούν.

Αλλά αυτοί που εντοπίζονται και «απωθούνται», δεν χρησιμοποιούν το γνωστό κόλπο που χρησιμοποιούσαν εδώ και χρόνια όλοι οι επίδοξοι λαθρομετανάστες, δηλαδή να τρυπάνε το φουσκωτό στο οποίο επιβαίνουν και να πέφτουν στη θάλασσα μόλις τους πλησιάζει σκάφος του ελληνικού Λιμενικού, για να «διασωθούν» εν συνεχεία αναγκαστικά, ως «ναυαγοί», αλλά επιστρέφουν πειθήνια πίσω! Γιατί; Δεν το ξέρουν το «κόλπο», γιατί δεν τους έχουν δασκαλέψει οι τουρκικές αρχές, όπως δασκάλευαν αυτούς που μας έστελναν προ της συμφωνίας!

Και μια άλλη απόδειξη ότι υπάρχει συμφωνία και γι’ αυτό οι Τούρκοι δεν στέλνουν λαθρομετανάστες, είναι ότι αν πράγματι θέλουν να στείλουν οι Τούρκοι, μπορούν να στέλνουν –ταυτοχρόνως κάθε μέρα!- δεκάδες βάρκες σε κάθε ελληνικό νησί του ανατολικού Αιγαίου! Στην περίπτωση αυτή, ακόμα κι αν θέλει να τους σταματήσει το ελληνικό Λιμενικό, πόσες βάρκες θα καταφέρει να σταματήσει; Μία, δύο, τρεις; Σίγουρα όχι παραπάνω! 

Αυτά, για να μη μας πουλάνε παραμύθι λαθρομεταναστοφαγία τα έμμισθα καρακόλια του Μητσοτάκη!

(ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, η συμφωνία με τον Οθωμανό Πασά του, που βγάζει προσωρινά το λαθρομεταναστευτικό πρόβλημα από το προσκήνιο, επιτρέπει στον δικτάτορα Μητσοτάκη να προχωράει αθόρυβα στον εποικισμό της ηπειρωτικής χώρας – σύμφωνα με το σχέδιο Σόρος και CIA!