ΧΟΥΝΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ! ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΙΕΡΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΡΟΥΝ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!

Ούτε την Μεγάλη Γιορτή της Παναγίας μας δεν σεβάστηκε η χούντα του αντίχριστου κι αφορεσμένου Μητσοτάκη!

Έτσι, όργανα της χούντας στην Κάλυμνο συνέλαβαν ιερέα γιατί καλούσε –μέσω του λογαριασμού του στο Facebook- τους πιστούς να μην φορέσουν μάσκες στην λειτουργία για την Παναγία, και θα τον πάνε αυτόφωρο, ενώ η εκκλησία του ήταν κλειστή και ΔΕΝ έγινε λειτουργία σήμερα!!!

Συγκεκριμένα η ανάρτηση έγραφε:

«Κανείς να μην φορέσει μάσκα στην εορτή της Παναγίας μας!!! Δεν πρέπει να στεναχωρήσουμε την Κυρία Θεοτόκο. Η μητέρα μας θέλει να δει τα πρόσωπα μας. Θέλε να δει την πίστη μας!!! Θέλει να μας ασπαστεί. Θέλει να μας ευλογήσει. Σε αγαπάμε Παναγία μου και είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά σου, θα σου δώσουμε αυτή τη χαρά!!! Δεν θα φορέσει κανείς μάσκα!!!»

Μάλιστα, η ρουφιάνα του Μητσοτάκη που κατήγγειλε τον ιερέα στην αστυνομία, δεν τόλμησε να του κάνει και μήνυση, αλλά οι «αρχές» κινήθηκαν «αυτεπαγγέλτως», σύμφωνα με τις εντολές που έχουν πάρει από τον αντίχριστο Μητσοτάκη! 

Μετά τη σύλληψη του, ο λεβέντης ιερέας έγραψε τα εξής στο Facebook, καταγγέλλοντας τη ρουφιάνα του Μητσοτάκη και τις μεθοδεύσεις της χούντας:

«Με συνέλαβαν αυτόφωρο. Κυρία Μ. Ε (πολιτικός μηχανικός), εσείς που καταγγείλατε, έναν ιερέα του Υψίστου υπερπολύτεκνο γιατί έκανε Ομολογία Πίστεως… Μ. Γ, τέκνο της Ε… Εκπαιδευτή του κολυμβητηρίου Καλύμνου, Θα πρέπει να ντρέπεσαι παιδί μου, με κατήγγειλες όπως με ενημέρωσαν, εσύ και η μητέρα σου. Πως τόλμησες παιδί μου, πως θα αντικρύσεις αύριο τη κοινωνία της Καλύμνου;;; Τι απολογία θα δώσετε ενώπιον του Κυρίου μας και της Κυρίας Θεοτόκου;;; Ο Θεός να σας ελεήσει….  Για Ομολογία Πίστεως στο Χριστό και τη Κυρία Θεοτόκο, με συνέλαβαν αυτόφωρο, στην Αστυνομία. Αύριο το πρωί θα με πάνε αυτόφωρο στη Κω. Η Παναγιά η Χρυσοχέρα δεν θα λειτουργήσει!!! Την αγάπη μου, αδέρφια μου!!!

Κρατάτε τη Πίστη του Χριστού μας!!! ΟΙ Ναοί μας είναι Αγιασμένοι, δεν κινδυνεύουμε από ασθένειες!!! Υπάρχει τόση χάρη και ευλογία στους Ναούς μας, που ακόμα και η σκόνη είναι Αγιασμένη!!! Χαίρομαι, που επέτρεψε η Κυρία Θεοτόκος, να με συλλάβουν, για να ομολογήσω ακριβώς αυτή την αλήθεια, ότι οι Ναοί μας είναι Αγιασμένοι και μας δίνουν ζωή και σωτηρία!!! Μη φοβάστε, τίποτα, μόνο το Θεό να φοβάστε. Αν τώρα δεν ομολογήσουμε  το Χριστό πως θα ομολογήσουμε στα χρόνια του Αντίχριστου;;; Κρατάτε την πίστη. Γερά. Καλή Παναγιά!!!».