ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΜΗΝΥΜΑ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΣΤΟΥΣ «ΜΑΚΕΝΤΟΝΣΚΙ» ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΛΙΝΤΕΝ

Όπως έχουμε επισημάνει πολλές φορές, τα μπουκωμένα μέχρι σκασμού τσιράκια του Μητσοτάκη (ειδικά οι «αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι» του protothema.gr…), κατηγορούν, χλευάζουν και βρίζουν τους τελευταίους μήνες τον Τραμπ, για να επηρεάσουν υπέρ του Μπάϊντεν τους ελληνο-αμερικανούς ψηφοφόρους, που επιλέγουν τα ελληνόφωνα ΜΜΕ για να μαθαίνουν τα νέα από την πατρίδα. Φυσικά, με εντολή του καθάρματος Κούλη Μητσοτάκη, που είναι υποχείριο στα χέρια του παραδοσιακού αμερικανικού κατεστημένου, του «βαθέως κράτους» των ΗΠΑ, που τώρα εκφράζεται από τον Μπάϊντεν!

Ευχές, λοιπόν, μήνυμα στην “Macedonian-American” κοινότητα των ΗΠΑ, έστειλε ο εκλεκτός του κανίς της Μαρέβας, για την επέτειο του Ίλιντεν και την «αντιφασιστική δήλωση του 1944», με την οποία ο σιωνιστής Μπροζ (Τίτο) ίδρυσε την «Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας». Ιδού τι έγραψε ο κραυγαλέος αυτός ανθέλληνας: 

«Σήμερα, η Τζιλ κι εγώ στέλνουμε τις καλύτερες ευχές μας στην μακεδονική – αμερικανική κοινότητα καθώς γιορτάζει την εξέγερση του Ιλίντεν του 1903 και την αντιφασιστική δήλωση του 1944. Αυτά τα γεγονότα έθεσαν τα θεμέλια για την κυρίαρχη, πλουραλιστική, πολυεθνική δημοκρατία που οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι υπερήφανες που αποκαλούν φίλο και σύμμαχο και είναι ένα πολύ σεβαστό και εκτιμημένο μέλος της ευρωατλαντικής κοινότητας.
Ως φίλος των Μακεδόνων-Αμερικανών, γιορτάζω μαζί σας την επιτυχία της μακεδονικής-αμερικανικής κοινότητας. Σας υπενθυμίζω πως οι Ηνωμένες Πολιτείες παραμένουν φάρος ελπίδας, ελευθερίας και ευκαιρίας. Ως Πρόεδρος ανυπομονώ να συνεργαστώ με την κοινότητά σας για να επιτύχουμε ένα πιο ειρηνικό, ευημερούμενο, ευρωατλαντικό μέλλον για ολόκληρη την περιοχή».

Αυτοί είναι οι φίλοι του εθνικού ολετήρα Μωυσή-Μητσοτάκη! Θαυμάστε τους!