ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Η ΦΑΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΧΕΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ FUNDS ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ «ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ» ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!

Στην αρχή αυτής της νέας οικονομικής κρίσης, επισημάναμε ότι ο Μητσοτάκης επιδιώκει τη φτωχοποίηση των Ελλήνων, για να επιβάλλει νέο Μνημόνιο και για να κονομήσει, αυτός και το σόι του! Ξέραμε πολύ καλά τι γράφαμε! 

Σε μία φοβερή καταγγελία, λοιπόν, προέβη ο Βαρουφάκης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Θεσσαλία TV: πως ο κλειστός κύκλος της οικογένειάς του Κυριάκου Μητσοτάκη, κατέχει μετοχές σε funds, τα οποία αγοράζουν τα λεγόμενα «κόκκινα δάνεια» από τις ελληνικές τράπεζες!

Ιδού: «Το πιο βασικό -και πραγματικά εδώ πρόκειται για εγκληματική ολιγωρία της κυβέρνησης- έχουν περάσει ένα νόμο, τον «Ηρακλή», τον Δεκέμβριο, που δίνει το δικαίωμα στα ταμεία τα οποία αγοράζουν τα κόκκινα δάνεια του κοσμάκη από τις τράπεζες, εάν τρεις συναπτούς μήνες δεν πάρουν τα χρήματα που τους χρωστάνε οι δανειολήπτες, να πάνε στον κύριο Μητσοτάκη και στον κύριο Σταϊκούρα και να ζητήσουν 12 δισεκατομμύρια, τα οποία το κράτος δεν έχει. Ξέρετε που θα τα βρει: θα πάει στην Τρόικα να τα δανειστεί για να τα δώσει στα ταμεία. Αν είναι δυνατόν! Μια τέτοια εποχή να δανείζεται το Ελληνικό δημόσιο 12 δισεκατομμύρια, αντί να τα ρίξει στο ΕΣΥ, να βοηθήσει τους αγρότες, να βοηθήσει τους κτηνοτρόφους, να βοηθήσει τους οικοδόμους, να βοηθήσει τους δικηγόρους. Θα τα πάρει από τον ESM -μνημονιακό δάνειο- για να τα δώσει στα ταμεία του Delaware και του New Jersey, στα οποία βεβαίως έχει και μετοχές ο κλειστός κύκλος της οικογένειας Μητσοτάκη! Συγγνώμη που θα το πω, αλλά το λέω! Είναι βαρύ αλλά είναι αλήθεια όμως». 

Όχι ότι μια απλή διάψευση μιας τέτοιας φοβερής καταγγελίας θα είχε μεγάλη αξία, αλλά ούτε καν σε διάψευση της καταγγελίας δεν προχώρησαν οι… εντιμότατοι της φαμίλιας Μητσοτάκη! Προφανώς δεν τολμούν, γιατί ο Βαρουφάκης έχει πρόσθετα στοιχεία, κι αν το κάνουν θα τους ξευτιλίσει!