ΟΙ «ΑΡΙΣΤΟΙ» ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΩΝΩΡΑΡΙΑ! ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ… ΠΛΕΜΠΑΙΟΙ!  

Όταν κάποιος είναι «άριστος» του Μητσοτάκη, πρέπει και να το δείχνει! Και να το διαλαλεί! Αλλιώς, τζάμπα τα πήρε τα… πτυχία;

Έτσι, ο «άριστος» περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Τζιτζικώστας (πρώην «άφθαρτος Τζίτζι»…), που διακοπάρει αμέριμνος στους Παξούς, την ίδια ώρα που η περιφέρειά του είναι πρώτη στην αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού, αγνόησε επιδεικτικά τα μέτρα που πήρε το χουντικό σκυλολόι του, που οι ταβέρνες, τα εστιατόρια και τα μπαρ κάποιων περιοχών της χώρας υποχρεώνονται να κλείνουν στις 12 τα μεσάνυχτα, γιατί μετά τις 12… κολλάει.
Ο «άριστος» Τζιτζικώστας και η «άριστη» παρέα του, λοιπόν, πήγαν στις 11:45 το βράδυ σε ταβέρνα του νησιού προκειμένου να περιδρομιάσουν.

Εκείνη την ώρα στην ταβέρνα υπήρχαν και άλλοι πελάτες, οι οποίοι περίμεναν τον λογαριασμό και ετοιμάζονταν να αποχωρήσουν, αλλά όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που τράβηξε κάποιος από τους πελάτες, ο «άριστος» και η παρέα του παρέμειναν και πολύ μετά τις 12 στην ταβέρνα και περιδρόμιασαν, παραδίδοντας μαθήματα… «ατομικής ευθύνης» στους… πλεμπαίους που αναγκάστηκαν να φύγουν άρον-άρον!

Το αστείο της υποθέσεως, είναι ότι την σχετική αποκάλυψη έκανε πρώτο το iefimerida.gr, ο ιδιοκτήτης του οποίου τσέπωσε 250.000 ευρώ από τη λίστα Πέτσα! Μήνυμα προς τον Κούλη, ότι τελειώσανε τα φράγκα και να στήσει νέα λίστα Πέτσα;