Η… ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΣ ΟΡΘΗ ΧΟΥΝΤΑ ΚΡΥΒΕΙ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ! ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ Η ΜΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ!

Πως είναι κεντρική απόφαση –της χούντας Μητσοτάκη- η μη δημοσιοποίηση του αριθμού των κρουσμάτων, υποστήριξε ο περιφερειάρχης νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος!

Προσθέτοντας, πως είναι πολύ δύσκολη η ισορροπία μεταξύ της ανάγκης να προστατευτεί ο πληθυσμός και να λειτουργήσει η οικονομία, ενώ παράλληλα χαρακτήρισε την αύξηση των κρουσμάτων αναμενόμενη, από τη στιγμή που η χώρα δέχεται τουρισμό.

Εις ότι αφορά την απόκρυψη, λάβαμε πολλά μηνύματα, απ’ όλη την Ελλάδα, ότι αποκρύπτονται τουλάχιστον τα μισά κρούσματα. Για παράδειγμα, στην Μεσσηνία εντοπίστηκαν 7 κρούσματα και στην επίσημη ανακοίνωση του ΕΟΔΥ εμφανίζονταν μόνο τα 3, στην Χίο εντοπίστηκαν 2 κρούσματα κι εμφανίζεται μόνο το ένα, κ.ο.κ.

Γιατί τώρα κρύβει η χούντα της… μεγάλης νίκης κατά του κορωνοϊού, που την… θαύμασε ολόκληρος ο πλανήτης, τον πραγματικό αριθμό των κρουσμάτων; Διότι, όπως σας ενημερώσαμε προχθές, η… “covid free” Ελλάδα είναι πλέον η ΠΡΩΤΗ χώρα στην Ευρώπη σε αύξηση κρουσμάτων, γεγονός που εκθέτει ανεπανόρθωτα τον… κορωνοϊκτόνο Μητσοτάκη!