Γ. ΤΡΑΓΚΑΣ: ΠΙΟΝΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!

Οι λοιμωξιολόγοι απαγορεύουν τα πάρτι και τα πανηγύρια με τον φόβο της ευρύτερης διασποράς του covid -19 που στην πλειοψηφία των πολιτών εμφανίζεται ως «συνάχι» ή «κρυολόγημα» ή κάποιο «τσούξιμο» στα μάτια ή χωρίς κανένα απολύτως σύμπτωμα. Ουδείς επιδημιολόγος, πνευμονολόγος ή λοιμωξιολόγος έχει την απαραίτητη «ενόραση» να δει τα πάρτι  και τα πανηγύρια που κάνουν τα φαντάσματα όλων των δοσιλόγων της Κατοχής, τόσο στο Μαξίμου, όσο και στους κυβερνητικούς διαδρόμους.

Μόνο οι πρωταγωνιστές της ταινίας Gothbusters θα μπορούσαν να ανιχνεύσουν και να εντοπίσουν τον «Τσολάκογλου», τον «Ράλλη» και τον «Λογοθετόπουλο» που «χορεύουν» πάνω στη στέγη του Μαξίμου, όλο το πρωί και το βράδυ στριφογυρνάνε μέσα στο πρωθυπουργικό γραφείο, χαμογελώντας ικανοποιημένα για την υπακοή και το σεβασμό προς τον γερμανικό παράγοντα, όπως και για τις υποχωρήσεις στα εθνικά θέματα, που παρουσιάζονται ως μεγάλες εθνικές επιτυχίες, του απαράμιλλου διδύμου Μητσοτάκη – Δένδια.

Τόσο η ελληνο-ιταλική συμφωνία, όσο και λίαν πρόσφατη ελληνο-αιγυπτιακή, έδωσαν την ευκαιρία στον ελεγχόμενο Τύπο, να παρουσιάσει τον (υ)ιό Μητσοτάκη ως μεγάλο σκακιστή, εφάμιλλο του Αμερικανού Μπόμπι Φίσερ ή του Σοβιετικού Μπόρις Σπάσκι.

Όποιος διάβαζε προσεκτικά, εδώ και καιρό, τις αναλύσεις και τις πληροφορίες του Μανώλη Κοττάκη στην «Εστία» και της Κύρας Αδάμ στο περιοδικό «Crash», μπορεί να αντιληφθεί που πηγαίνει το πράγμα. Για την ακρίβεια, τι έχει αποφασίσει το Βερολίνο και πώς χειραγωγεί το «πιόνι» του στην Αθήνα, δηλαδή τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όλη αυτή η αδυσώπητη σύγκρουση στο Αιγαίο. Όλος αυτός ο πολεμικός «πυρετός», η ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο και γενικά κατά μήκος των συνόρων του Ελληνισμού, από τη Θράκη έως το νησί της Αφροδίτης, είναι η απαραίτητη προετοιμασία της διεθνούς κοινής γνώμης και κυρίως των  τοπικών πληθυσμών για την επικείμενη αλλαγή συνόρων. Τη νέα Λωζάνη.

Οι επιθετικές δηλώσεις είναι καθημερινές. Σε εβδομαδιαία βάση έχουμε μία διπλωματική «μαγιονέζα» από την οποία βαθμιαία αφαιρούνται, το Δίκαιο της Θάλασσας, η υπάρχουσα συμφωνία της Λωζάνης, η «μοναδική» διαφορά γύρω από την υφαλοκρηπίδα και προστίθεται η διανομή των θαλασσίων περιοχών και το ποσοστό «επήρειας», δηλαδή κυριαρχίας που έχει η Ελλάδα στα μέχρι σήμερα νησιά της.  Όλο αυτό το «cooking» γίνεται από τους Γερμανούς που έχουν διαχρονικά,  μεγάλο πελάτη την Άγκυρα.

Η τριμερής συνάντηση που έγινε προ ημερών στο Βερολίνο μεταξύ των Γερμανίας -Ελλάδας και Τουρκίας, (Γιαν Χέκερ , Ελένη Σουρανή, Ιμπραχίμ Καλίν)  δρομολόγησε όλες τις μετέπειτα φάσεις που οδηγούν σε συμφωνία αλλαγής συνόρων. Η ανακήρυξη της  ΑΟΖ Ελλάδας – Αιγύπτου ήταν γνωστή σε όλα τα μέρη. Όπως και η αντίδραση της Άγκυρας που παρακολουθούμε τα τελευταία 24ωρα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την ημέρα που ανέβηκε στην εξουσία κάνει ακριβώς ό,τι του λένε οι Γερμανοί…

Διαβάστε περισσότερα στο crashonline.gr