ΤΕΦΑΡΙΚΙ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ! ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ «ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΨΥΧΙΑ» ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

Κάθε φορά που ξεσπάει μία κρίση, εσωτερική ή εξωτερική, το λαμόγιο ο Βελόπουλος δίνει εξετάσεις! Και κάθε φορά, αποδεικνύει πως είναι άξιος της εμπιστοσύνης του δικτάτορα Μητσοτάκη και του σπρωξίματος από τον αρχικνίτη του δικτάτορα, Θεοδωρικάκο, που ελέγχει τις βρωμερές εταίρες «δημοσκοπήσεων»!

Έτσι, στην δημοσιότητα έδωσε το προστατευόμενο αυτό λαμόγιο, το περιεχόμενο της συνομιλίας με το αφεντικό του, τον αρχιπροδότη Μητσοτάκη, για το γνωστό θέμα με το Oruc Reis.

Κατά την οποία, τάχα, συνέστησε στον Μητσοτάκη να κάνει αναγκαστική… νηοψία στο τουρκικό ερευνητικό, κι αν δεν υπακούσει να το βουλιάξει. Λες και δεν ξέρει το λαμόγιο, πως το Oruc Reis συνοδεύεται από τον μισό τουρκικό στόλο! Το ξέρει ασφαλώς, αλλά πέταξε μια φωτοβολίδα για να’ χουν να λένε οι πνευματικά καθυστερημένοι ψηφοφόροι του – αυτοί που του έχουν απομείνει.

Από κει και πέρα, ούτε λέξη δεν είπε περί προσυμφωνημένης προδοσίας, που σκοπό έχει να οδηγήσει την Ελλάδα στο σφαγείο της Χάγης και στην συνεκμετάλλευση του εθνικού μας πλούτου –και πως θα μπορούσε άλλωστε να χαρακτηρίσει προδότη αυτόν με τον οποίο συνομιλούσε!- και πρότεινε… εθνική ομοψυχία:     

«Ακρογωνιαίος λίθος σε κάθε εξωτερική απειλή είναι η ομοψυχία του Έθνους. Ομοψυχία όμως που μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών, ώστε να χαραχθούν οι κόκκινες γραμμές του Έθνους απέναντι στους εισβολείς».

Εθνική ομοψυχία με τους πουλημένους και τους προδότες, για το ξεπούλημα των πάντων! Ουστ, παλιολαμόγιο!

(ΥΓ): Καταλάβατε τώρα γιατί έπρεπε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να είναι εκτός αυτής της βουλής η Χρυσή Αυγή, ή όχι ακόμα;