ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΛΕΘΡΟΣ! ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΣΕΒΕΕ: ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ 3ΜΗΝΟ ΘΑ’ ΧΟΥΜΕ 50.000 ΛΟΥΚΕΤΑ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑ 4%!

Ενώ τα δημοσιογραφικά καρακόλια του Μωυσή-Μητσοτάκη παίζουν το παιχνίδι του εφησυχασμού και του αποπροσανατολισμού, είμαστε στα πρόθυρα της ολοκληρωτικής καταστροφής της οικονομίας – ακόμα και χωρίς γενικό lockdown!

Σύμφωνα, λοιπόν, με σημερινές δηλώσεις του προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ:

«Δεν είδαμε κανένα ουσιαστικό μέτρο στην εστίαση. Το επόμενο 3μηνο θα έχουμε σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεών περίπου 50.000 λουκέτα. Αυτό σημάνει αύξηση της ανεργίας της τάξεως του 4%. Το τραπεζικό σύστημα παραμένει ανενεργό. Βλέπουμε τα χρήματα να τα παίρνουν αυτοί που δεν χρειάζεται να πάρουν χρηματοδότηση».

Μα δε… ντρέπεται καθόλου ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, να λέει πως τα χρήματα τα παίρνουν αυτοί που δεν έχουν ανάγκη; Δεν πρέπει να τα πάρουν οι… πτωχοί εφοπλισταί; Πως θα συντηρήσουν τις βιλάρες τους, εδώ και στην Ελβετία; Ή οι… πτωχοί ιδιοκτήτες των ΜΜΕ και οι… πτωχοί δημοσιογράφοι; Και πως θα μαθαίνει ο λαός πως ο Μωυσής είναι «δημοφιλέστατος» και «σούπερ γκόμενος» και η Μαρέβα του «υπέρκομψη»; 

Εκείνο που είναι σίγουρο, είναι πως έρχεται όλεθρος για τον κοσμάκη! Που αν δεν αντιδράσει και δεν αντισταθεί, θα καταστραφεί!