ΔΕΙΛΟ, ΜΟΙΡΑΙΟ ΚΑΙ ΑΒΟΥΛΟ ΤΟ ΖΑΒΟ ΚΑΚΑΝΤΡΑΚΙ, ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΕΧΝΗΤΟ BACKGROUND ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ! 

Να… γυρίσει το κλίμα που έχει διαμορφωθεί με τις ατελείωτες τσάρκες του Oruc Reis και του μισού τουρκικού στόλου στην ελληνική υφαλοκρηπίδα, επιχείρησε σήμερα το κατακερατωμένο κακαντράκι της… υπέρκομψης, κατόπιν εντολής των επικοινωνιολόγων – δηλαδή των πρακτόρων της CIA και της γερμανικής υπηρεσίας πληροφοριών, που τον έχουν «χρεωθεί»!

Μάλιστα, επειδή ο «παραλίας» βρίσκεται στον… φυσικό του χώρο (δηλαδή σε κάποια παραλία, μαζί με την… υπέρκομψη), εμφανίστηκε με τεχνητό background του γραφείου του, για να πείσει τους διανοητικά καθυστερημένους οπαδούς τους πως βρίσκεται στην… Αθήνα.

Προσπάθησε λοιπόν ο κακομοίρης να παραστήσει τον… στιβαρό ηγέτη που στέλνει… μηνύματα του τύπου «η Ελλάδα δεν απειλεί αλλά και δεν εκβιάζεται», «διάλογος με προκλήσεις και σε κλίμα έντασης είναι, προφανώς, άνευ αντικειμένου», αλλά το κόλπο δεν πιάνει πλέον!

Και η καλή του τύχη, τελείωσε οριστικά και αμετάκλητα! Φάνηκε αυτό στην τραγωδία της Εύβοιας, στον εξευτελισμό του με το Oruc Reis και στην ραγδαία άνοδο των κρουσμάτων κορωνοϊού. Έχει αρχίσει γι’ αυτόν η αντίστροφη μέτρηση και καλό θα είναι να ετοιμάζει τα μπογαλάκια του και να’ χει έτοιμο προς απογείωση το… ελικόπτερο στην ταράτσα, γιατί τον Σεπτέμβρη θα τον πάρει φαλάγγι η λαϊκή οργή!