ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΛΕΥΚΟΡΩΣΣΙΑΣ: ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΩ ΓΕΝΙΚΟ LOCKDOWN ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ! 

Μια φοβερή καταγγελία έκανε ο Πρόεδρος της Λευκορωσσίας, Λουκασένκο! Όπως υποστήριξε, δέχθηκε δελεαστικές οικονομικές προσφορές για να επιβάλλει αυστηρό lockdown στην χώρα του, όπως είχε επιβληθεί στην Ιταλία! Και πιο συγκεκριμένα, η πρώτη προσφορά έφτανε τα 92 εκατομμύρια δολάρια κι έγινε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας! Η δεύτερη προσφορά ήταν πολύ αυξημένη, κι έφτανε τα 900 εκατομμύρια δολάρια, από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, με το ίδιο πάντα αντάλλαγμα: «κάντε το όπως στην Ιταλία».
Και δεν ήταν ο μόνος ηγέτης που δέχτηκε τέτοιες προσφορές. Όπως αποκάλυψε: «γνωρίζω από πηγές πληροφοριών ότι παρόμοιες προσφορές έγιναν σε πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Γνωρίζω επίσης ότι πολλοί αρχηγοί κρατών ή κυβερνήσεων, συμπεριλαμβανομένου του Σέρβου προέδρου Βούκσιτς, που δεν δίστασε για λίγο να αποδεχτεί αυτήν την προσφορά».
Γιατί άραγε οι διεθνείς αφέντες προσφέρουν τόσα πολλά λεφτά για την επιβολή lockdown στις διάφορες χώρες; Μήπως γιατί ξέρουν πως θα τα πάρουν πίσω «διπλά και τρίδιπλα», μετά την οικονομική καταστροφή που θα επιφέρει στις χώρες αυτές το lockdown;

(ΥΓ): Πάντως, ένα είναι σίγουρο: αποκλείεται να έγιναν τέτοιες προτάσεις στον Κούλη-Μωυσή Μητσοτάκη! Είναι τόσο… έντιμος που ούτε στο χιλιόμετρο δεν θα τολμούσαν να τον πλησιάσουν τα διεθνή κοράκια! Τι, όχι;