ΤΟ ORUC REIS ΣΕΡΓΙΑΝΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ; 

Αυτό που είπε έξω από την Αγιά-Σοφιά ο Ερντογάν Πασάς την Παρασκευή, ότι οι σεισμικές έρευνες από τουρκικά ερευνητικά πλοία θα ξαναρχίσουν άμεσα γίνεται σήμερα!

Έτσι, από τα ξημερώματα το ερευνητικό Oruc Reis μαζί με τα δύο μικρότερα ερευνητικά πλοία Ataman και Cengiz Han απέπλευσε από το λιμάνι της Αττάλειας και πλέει με κατεύθυνση την ελληνική υφαλοκρηπίδα με μία ταχύτητα περίπου 6 μιλίων την ώρα.

Μάλιστα, προ ολίγου, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Τσαβούς Πασάς έκανε δηλώσεις: «Με την εντολή του προέδρου μας τα πλοία μας κατευθύνονται στην περιοχή. Έτσι, όπως φαίνεται, έχουν γίνει υποχωρήσεις από τα κυριαρχικά δικαιώματα των νησιών και της Κρήτης κι αυτό ουσιαστικά ενισχύει τις θέσεις μας.»

Εννοώντας βεβαίως, ότι αφού η συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου έγινε μόνο για ένα τμήμα της ελληνικής ΑΟΖ και αφήνει εκτός το σύμπλεγμα της Μεγίστης, οι ίδιοι οι προδότες των Αθηνών έχουν αφήσει ανοιχτό «παράθυρο» ως προς τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και αποδέχονται τις τουρκικές θέσεις για την επήρεια των ελληνικών νησιών!

Και τώρα προδότες;