ΙΔΟΥ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ!

Δεν υπάρχουν υπεύθυνοι για την τραγωδία στην Εύβοια, κατά τους «αλήτες-ρουφιάνους-δημοσιογράφους», των 20 εκατομμυρίων ευρώ, γιατί φταίνε τα ακραία καιρικά φαινόμενα, οι μετεωρολόγοι που δεν είχαν προβλέψει το ύψος της βροχής, οι ανεύθυνοι πολίτες και οποιοιδήποτε άλλοι εκτός από τους μεγάλους χορηγούς τους!

Υπεύθυνοι υπάρχουν και είναι οι εξής:

1ος) Ο «άριστος των αρίστων» Κούλης Μητσοτάκης, ο οποίος ως πρωθυπουργός είναι υπεύθυνος για ότι συμβαίνει στη χώρα, θετικό ή αρνητικό! 

2ος) Ο «άριστος» Κωστάκης Μπακογιάννης, του «Μεγάλου Περιπάτου» της Αθήνας, ο οποίος μέχρι πέρυσι ήταν περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος, άρα και ο υπ’ αριθμόν 1 αρμόδιος για την κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων, που θα έσωζαν τον κοσμάκη από τον θάνατο και την καταστροφή!

3ος) Ο «άριστος» νυν περιφερειάρχης Στερεάς, Σπανός, ο οποίος ήταν 5 χρόνια αντιπεριφερειάρχης του Μπακογιάννη.

4ος) Ο «άριστος» Χαρδαλιάς, ο οποίος πριν διοριστεί στη θέση που βρίσκεται τώρα, ήταν διορισμένος από τον Μπακογιάννη Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, επί 5ετία.

5ος) Ο «άριστος» νυν αντιπεριφερειάρχης Καρακάντζας, που ήταν από το 2010 υπεύθυνος Πολίτικης Προστασίας στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος.

6οι) Και τέλος, όλοι όσοι ψήφισαν τους ανωτέρω!