ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΙ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΔΡΑ Η ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ… «ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ»!

Λοιπόν, η καλή τύχη του… επιτελικού κράτους των Μητσοτάκηδων και των Χαρδαλιάδων, τελείωσε! Πνίγηκε στις λάσπες της Εύβοιας, από τις οποίες –μέχρι στιγμής- έχουν ανασυρθεί πέντε νεκροί, ενώ επιπλέον υπάρχουν τουλάχιστον δύο αγνοούμενοι!

Για το Μάτι έφταιγε ο Τσίπρας, για την Μάνδρα η Δούρου και ο Τσίπρας, για την Εύβοια ποιος φταίει;

Τα… «ακραία καιρικά φαινόμενα που δεν τα έχουμε ξαναζήσει», απεφάνθη ο μικρός φύρερ Χαρδαλιάς! Προσθέτοντας, πως το πολυδιαφημισμένο 112, που τάχατες θα προειδοποιούσε τον κόσμο ΔΕΝ λειτούργησε, διότι «δεν είναι δια πάσαν νόσον»!

Μπα; Σοβαρά; Και η ΕΜΥ που προειδοποιούσε για έντονα καιρικά φαινόμενα; Ο «παραλίας» Μητσοτάκης που λιάζεται μαζί με την… υπέρκομψη Μαρέβα του;  

Η αλήθεια είναι η εξής: ΟΛΕΣ οι μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις διέλυσαν το κράτος κι άφησαν τους πολίτες έρμαια των καιρικών φαινομένων και των φυσικών καταστροφών! Και στο μόνο που ελπίζουν, είναι «να μην τύχει η στραβή στη βάρδιά τους», όπως κυνικά είχε δηλώσει μετά την συμφορά της Μάνδρας η Δούρου! Να μην τους τύχει η «στραβή», κι αποκαλυφθεί η γύμνια τους!