ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ «ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΟΙ» ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ! ΕΜΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ; (ΒΙΝΤΕΟ)

Άσχημα τα μαντάτα για τους διεθνείς τυράννους, που -με πρόσχημα την «έξαρση» του κοροϊδοϊού- ετοιμάζουν νέα lockdown για να καταστρέψουν ολοκληρωτικά τις οικονομίες των χωρών του κόσμου και να επιβάλλουν τη στυγνή παγκόσμια δικτατορία τους!

Ακόμα και ο θεωρούμενος ως πιο «πειθαρχημένος» λαός στην Ευρώπη, οι Γερμανοί, βγαίνουν στους δρόμους για να αποτρέψουν το χαμό τους!

Έτσι, μετά την μεγάλη διαδήλωση που έγινε προ ημερών στο Βερολίνο, χθες ανάλογη διαδήλωση «συνωμοσιολόγων και ακροδεξιών», όπως τους χαρακτηρίζουν οι καθεστωτικοί και τα παπαγαλάκια τους, έγινε στην Στουτγκάρδη! Και προφανώς, όσο περνάνε οι μέρες, ανάλογες διαδηλώσεις αντίστασης θα γίνουν και στις υπόλοιπες γερμανικές πόλεις…

Ενώ θα βγαίνουν στους δρόμους ακόμα και οι Γερμανοί για να αποτρέψουν το χαμό τους, εμείς Έλληνες πατριώτες θα «Μένουμε Σπίτι» να κλαίμε τη μοίρα μας, δίνοντας στους δημίους μας το σχοινί με το οποίο θα μας κρεμάσουν; Ή θα συμμετέχουμε μαζικά στις διαδηλώσεις τύπου «Αγανακτισμένων» που θα γίνονται με επίκεντρο την πλατεία Συντάγματος από τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη; Ο καθένας, ας αναλάβει τις ευθύνες του!