ΕΠΙΑΣΑΝ «ΔΟΥΛΕΙΑ» ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ “FAKE NEWS” ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΪΔΟΪΟ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ!

Το’ πε και το’ κανε η χούντα του Κούλη Μητσοτάκη – με την ανοχή των «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων», συμπεριλαμβανομένης και της αριστεράς των… δικαιωμάτων, που είναι στο κόλπο! Σύμφωνα, λοιπόν, με πανηγυρικό δημοσίευμα των λιγωμένων δημοσιογραφικών της παπαγάλων, έπιασαν «δουλειά» οι εντεταλμένοι εισαγγελείς της, για να πατάξουν την ελεύθερη έκφραση των Ελλήνων πολιτών για τον κοροϊδοϊό στα ΜΜΕ –στα ελάχιστα ελεύθερα ΜΜΕ!- και κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – όπου επικρατεί μια σχετικά περισσότερη ελευθερία από τα ΜΜΕ:

«Διενεργείται προκαταρκτική εξέταση με αφορμή  τόσο δημοσιεύματα  στην Τύπο, όσο και  αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Άμεση εισαγγελική παρέμβαση υπήρξε για τα Fake news για την πανδημία του κορωνοϊού που κυκλοφορούν στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και κατά κόρον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ειδικότερα, ο εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών Νικόλαος Στεφανάτος διενεργεί προκαταρκτική εξέταση με αφορμή τόσο δημοσιεύματα στην Τύπο, όσο και αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που αναφέρονται σε θεωρίες συνωμοσίας γύρω από τον κορωνοϊό και καλούν τον κόσμο να μην τηρεί τα μέτρα προστασίας που έχουν ορίσει τα αρμόδια κυβερνητικά όργανα.

Τα δημοσιεύματα του Τύπου και οι αναρτήσεις στο διαδίκτυο είχαν διαβιβαστεί πριν από λίγες ημέρες –μετά από εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη– από το τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ., στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών…».

Αυτή είναι η «δημοκρατία» τους, που οδηγεί σε καταστολή του δικαιώματος της ελεύθερης γνώμης και έκφρασης, προκειμένου να μας επιβάλλουν νέα καταστροφική καραντίνα διαρκείας! Αλλά, αυτή τη φορά θα φάνε τα μούτρα τους, γιατί οι Έλληνες έχουν ξυπνήσει και θα αντισταθούν στο χαμό τους!