Γ. ΤΡΑΓΚΑΣ: Η ΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΗ ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ!

Ο κορωνοϊός υπάρχει, όπως υπάρχουν και αυτοί που έβγαλαν μέχρι τώρα δισεκατομμύρια από τον τρόμο, τον πανικό και την αγωνία της ανθρωπότητας. Ο covid-19 δεν είναι παραμύθι, όπως δεν είναι και η συνήθης γρίπη, το κρυολόγημα ή οποιαδήποτε λοίμωξη του άνω και κάτω αναπνευστικού. Προφανώς οι κορωνοϊοί υπάρχουν και μας βασανίζουν από την εποχή που σχηματίστηκε η πρώτη ζωή στον πλανήτη ή τουλάχιστον από την εποχή που πέταξε η πρώτη νυχτερίδα. Όπως η ανθρώπινη βουλιμία, η αρπακτικότητα, η κερδοσκοπία και η νοσηρότητα, υπάρχουν από τη στιγμή που ο Κάιν άρπαξε την πέτρα και την κατάφερε στο κεφάλι του αδελφού του, του Άβελ.

Δεν είναι παραμύθι η ταχύτητα μετάδοσης του ιού, όπως δεν είναι ψέμα ότι τα καθημερινά κρούσματα διαλύονται στον αέρα, όπως οι σαπουνόφουσκες που σχηματίζονται από το φύσημα του πιτσιρικά στο μικρό δαχτυλίδι που βουτάει στο σαπουνόνερο. Σίγουρα δεν υπάρχει ασφαλές εμβόλιο μέχρι στιγμής και ίσως δεν θα βρεθεί ποτέ ριζική θεραπεία, όπως λένε ορισμένοι επιστήμονες – ερευνητές.
Όπως είναι βέβαιο, ότι υπάρχουν φάρμακα που σηκώνουν όρθιους τους ασθενείς: Υδροξυχλωροκίνη, Αζυθρομυκίνη, Δεξαμεθαζόνη, Κολχικίνη, Αντι-ιντερλευκίνη 6.

Το πλέον βέβαιο, είναι ότι αυτή η «γρίπη» αξιοποιήθηκε από διάφορα πολιτικά και οικονομικά κέντρα. Έτσι τουλάχιστον δείχνουν οι αποκαλύψεις και οι πληροφορίες που βγαίνουν στον αέρα και συναρμολογούνται από τον διεθνή τύπο.

Συνήθως επιβεβαιώνομαι. Έτσι λένε οι γνωστοί μου τα τελευταία πενήντα χρόνια.

Η γερμανόφιλη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα βρεθεί πολιτικά και διπλωματικά μπλεγμένη, για τις εμφανείς και στενές σχέσεις της με τον…

Διαβάστε περισσότερα στο crashonline.gr