ΠΡΟΣΟΧΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ FAKE NEWS: Η ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ ΣΕ… ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑ!

Αδίσταχτη είναι η φαυλοκρατική χούντα του γιού του «αρχιερέα του ρουσφετιού», προκειμένου να βολέψει ημετέρους! Μέχρι και στην Αττική και την Κορινθία θα διορίσει… συνοριοφύλακες, «για την αντιμετώπιση του φαινομένου της παράτυπης μετανάστευσης και την καταπολέμηση του διασυνοριακού εγκλήματος»

Ναι, καλά διαβάζετε! Σύμφωνα, λοιπόν, με προκήρυξη της (Γ)ΕΛΑΣ, θα προσληφθούν 480 λυσσασμένα κομματόσκυλα της Νουδούλας, ως εξής:

Εκατό (100) στην Ανατολική Αττική, ογδόντα (80) στον Νότιο Τομέα Αθηνών (δηλαδή, στην Γλυφάδα, στην Καλλιθέα, στο Παλαιό Φάληρο και άλλες… ακριτικές περιοχές της χώρας), εκατό (100) στην Κορινθία, εκατό (100) στην Δράμα και εκατό (100) στην Ξάνθη. Κι όπως βλέπουμε, ακόμα κι όσα κομματόσκυλα δε θα διοριστούν σε Αττική και Κορινθία, διορίζονται σε δύο νομούς (Δράμας και Ξάνθης) που ΔΕΝ είναι πύλες εισόδου λαθρομεταναστών και ΔΕΝ υφίσταται άξιο λόγου διασυνοριακό έγκλημα! 

Αυτή την κοροϊδία, δεν την έχει αποτολμήσει στο παρελθόν καμμία κυβέρνηση. Την αποτολμά ο φαυλότερος όλων των φαύλων Μητσοτάκης και δεν κουνιέται φύλλο!