ΤΟ TWITTER ΑΠΗΓΟΡΕΥΣΕ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ… ΜΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΣ ΟΡΘΟ ΒΙΝΤΕΟ!

Συνεχίζεται και εντείνεται ο πόλεμος των διεθνών τυράννων κατά του προέδρου Τραμπ, με ό,τι μέσο διαθέτουν!

Έτσι, η διαχείριση του Twitter απηγόρευσε στον Τραμπ να κάνει αναρτήσεις, αν δεν διαγράψει μία ανάρτησή του που περιείχε… μη υγειονομικώς ορθό βίντεο από τηλεοπτική του συνέντευξη στο Fox News, στην οποία έλεγε ότι τα παιδιά πρακτικά δεν μολύνονται από τον κορωνοϊό, διότι «παραβίαζε τους κανόνες του Twitter για την παραπληροφόρηση σχετικά με την COVID-19»! 

Νωρίτερα, η διαχείριση του Facebook είχε προχωρήσει σε αφαίρεση του επίμαχου βίντεο, διότι «παραβίαζε τον κανονισμό χρήσης της υπηρεσίας ως προς τη διασπορά επικίνδυνης παραπληροφόρησης σχετικά με την ασθένεια που προκαλεί ο νέος κορωνοϊός»!

Κι αν στην Αμερική οι ίδιοι οι διαχειριστές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν αναλάβει να λογοκρίνουν τους πάντες, ακόμα και τον πρόεδρο της χώρας, στην Ελλάδα η σκληρή νεοταξίτικη χούντα του πτηνόμορφου δικτάτορα Μητσοτάκη, όχι μόνο θα λογοκρίνει αλλά και θα διώκει και ποινικά όσους έχουν… μη υγειονομικώς ορθή άποψη και την εκφράζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Γι’ αυτό οι διεθνείς τύραννοι λατρεύουν το ζαβό του Μητσοτάκη: είναι πάντα… ένα βήμα μπροστά στην εκτέλεση των εντολών τους!

(ΥΓ): Είμαστε πολύ περίεργοι να δούμε που θα κρυφτεί το ζαβό δικτατοράκι που το λένε Μητσοτάκη, έτσι και επανεκλεγεί ο Τραμπ!