Ο ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ! 

Προχθές, ο παρασημοφορημένος από την CIA υπουργός κρατικής καταστολής, ανακοίνωσε πως όποιος έχει αντίθετη άποψη για τα μέτρα της… υγειονομικώς ορθής χούντας και την εκφράζει στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα… συλλαμβάνεται ως… επικίνδυνος για τη δημόσια υγεία!

Στο ίδιο πνεύμα, το κακομαθημένο πλουσιόπαιδο που δεν του χαλάγανε χατίρι κι έγινε δικτάτορας, Κούλης Μητσοτάκης, αναφέρεται σε «θεωρίες συνωμοσίας» που θα «αντιμετωπιστούν ανάλογα»: «Απορρίπτουμε τις θεωρίες συνωμοσίας που καλούν σε απειθαρχία στα μέτρα που εισηγούνται οι ειδικοί επιστήμονες για να προστατεύσουμε την υγεία όλων. Δηλητηριάζουν την κοινωνία και σπέρνουν τον κίνδυνο. Για αυτό και θα αντιμετωπιστούν ανάλογα από την πολιτεία».

Είναι προφανές, ότι η χούντα τρέμει τις επερχόμενες λαϊκές αντιδράσεις –ένα νέο κίνημα Αγανακτισμένων!- από το νέο μπουντρούμιασμα του ελληνικού λαού και το lockdown που ετοιμάζεται να επιβάλλει και προσπαθεί να μας τρομοκρατήσει προκαταβολικά! Αλλά, αυτή τη φορά, θα πάρει την απάντηση που του αξίζει! Κι αυτός, κι όλο του το σόι!