ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ CIA ΣΕΡΙΦΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ: ΕΙΜΑΙ «ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ» ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ! ΠΙΑΣΕ ΜΕ!

Κύριε Χρυσοχοΐδη, ΕΜΕΝΑ πρώτα!!

Με έγγραφό μου προς τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, ζητάω την κατά απόλυτη προτεραιότητα αξιολόγηση του «υλικού» των ΔΙΚΩΝ ΜΟΥ αναρτήσεων.

Επιχειρείτε να τρομοκρατήσετε τους χρήστες του διαδικτύου. Ίσως επειδή τα Ελληνικά Hoaxes τα έχουμε δυσκολέψει πολύ. Και βγήκατε πλέον εσείς φανερά. Ως μπαμπούλας.
Με την κίνησή σας αυτή, όμως, «βγάζετε τα μάτια σας» μόνος σας.
Θα υποχρεωθείτε να δώσετε εσείς, οι συνάδελφοί σας υπουργοί και οι συνεργαζόμενοι με τη κυβέρνηση επιστήμονες, εξηγήσεις και απαντήσεις.
Σε όλα αυτά που εβδομάδες τώρα σας προκαλώ να απαντήσετε. Αλλά εσείς κρύβεστε.
Θα το κάνετε τώρα στην ποινική διαδικασία που ΕΣΕΙΣ προκαλείτε.
Αλλά δεν θα εξαντλήσετε την «αξιολόγηση» σε χρήστες που δεν μπορούν να αμυνθούν, προς παραδειγματισμό των υπολοίπων:
Όχι. Θα ξεκινήσετε με μένα. Χιλιάδες κοινοποιήσεις έχει το δικό μου «υλικό». Είμαι από τους πλέον «επικίνδυνους» για τη δημόσια υγεία. Θα ήταν τουλάχιστον ύποπτο να με εξαιρέσετε. Και για σας και για μένα.
Αλλά, θα το κάνουμε επί ίσοις όροις, κ. Χρυσοχοΐδη:
Όσοι υπουργοί και βουλευτές καταθέσετε στην ποινική διαδικασία, θα ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ από την ΑΣΥΛΙΑ σας, υπουργική και βουλευτική. Σύμφωνοι;
Και στην εισαγγελική αυτή έρευνα θα είμαστε από πάνω. Από την αρχή ως το τέλος. Και ενώ ο σκοπός της κίνησής σας είναι να μπει και η ταφόπλακα στην αλήθεια, τελικά μέσα από αυτήν, η αλήθεια θα αναστηθεί και θα θριαμβεύσει.
Για να δούμε ποιος είναι ο πραγματικά επικίνδυνος για τη χώρα.
Πάμε λοιπόν, κ. Χρυσοχοΐδη! Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα!

Νίκος Αντωνιάδης