ΟΥΑΟΥ! Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΩΝ… ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΔΕ ΒΓΑΖΕΙ ΑΧΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΗΔΕΣ!

Ως γνωστόν, εχθές ο –παρασημοφορημένος από την CIA!- υπουργός κρατικής καταστολής, ανακοίνωσε ότι τα όργανά του θα παρακολουθούν τους προσωπικούς λογαριασμούς των Ελλήνων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και θα συλλαμβάνουν πάραυτα όποιον εκφέρει… μη υγειονομικώς ορθή άποψη, για τα μέτρα και τις απαγορεύσεις της χούντας, κι όποιον παρακινεί σε αντίσταση στην κοροϊδία! 

Θα περίμενε κανείς, η αριστερά των… δικαιωμάτων να έχει κάνει σημαία της τα παραπάνω και να καταγγέλλει νυχθημερόν τη χούντα! Α, φευ, δε βγάζει άχνα!

Επίσημη σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ή του ΚΚΕ δε βρήκαμε πουθενά, τα δε δημοσιογραφικά τους όργανα απλώς παραθέτουν την είδηση χωρίς να την σχολιάζουν!

Ιδού πως «περνάει» το θέμα το left.gr του ΣΥΡΙΖΑ:   

Στον εισαγγελέα αναρτήσεις που καλούν σε μη εφαρμογή των μέτρων κατά του κορωνοϊού

«Ο κορωνοϊός δεν προσφέρεται για εκκλήσεις ανυπακοής ή για σενάρια συνωμοσίας»

Στον εισαγελλέα εστάλη υλικό αναρτήσεων στο διαδίκτυο στο οποίο γινόταν αναφορές για μη εφαρμογή των μέτρων περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Όπως δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης «θα πάρουμε όλα τα νόμιμα μέτρα ώστε να μην απειληθεί η δημόσια υγεία από παραπληροφόρηση ή θεωρίες συνωμοσίας που έχουν αρχίσει και κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Ο κορωνοϊός δεν προσφέρεται για εκκλήσεις ανυπακοής ή για σενάρια συνωμοσίας».

«Σε κάθε ενέργεια, σε κάθε πράξη μας, να κυριαρχεί η ευθύνη και η συναίσθηση των συνεπειών για τους συμπολίτες μας. Η πολιτεία δεν θα επιτρέψει την δημιουργία εστιών κινδύνου της δημόσιας υγείας, από ανεύθυνες κοινωνικά συμπεριφορές», τόνισε ο ίδιος».

Είναι προφανές, ότι στα βασικά υπάρχει χούντα ολόκληρου του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου», κι όχι μόνο των «εθνικοφρόνων»! Και πως υπάρχει μόνο μία αντιπολίτευση, η Χρυσή Αυγή! Καταλαβαίνετε, λοιπόν, γιατί έπρεπε οπωσδήποτε να μην βρίσκεται σ’ αυτή τη βουλή η Χρυσή Αυγή;