ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ; ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΩΝ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ «ΚΟΛΛΑΕΙ»!

Ενώ η… υγειονομικώς ορθή χούντα και τα λιγωμένα δημοσιογραφικά της παπαγαλάκια έχουν εξαπολύσει εκστρατεία τρόμου για το «δεύτερο κύμα» του κοροϊδοϊού και απειλούν τον κοσμάκη με νέα καραντίνα, ανέβασαν αιφνιδιαστικά το όριο της πληρότητας στα πλοία!

Μάλιστα, δεν έχουν περάσει παρά λίγες ημέρες, από τότε που ο υπουργός Τουρισμού Θεοχάρης, διαβεβαίωνε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει αύξηση του ορίου, αφού η Επιτροπή των λοιμοξιολόγων απέρριψε το ενδεχόμενο: «Έχουν φτάσει στα όριά τους οι ακτοπλοϊκές, όμως η Επιτροπή είναι αυστηρή».

Τελικά, η Επιτροπή των επιστημονικών άλλοθι της χούντας, έβαλε… εκεί που ξέρει την «αυστηρότητά» της και η χούντα «ξέχασε» τα… υγειονομικά της πρωτόκολλα κι ανακοίνωσε την αύξηση του ορίου πληρότητας των πλοίων, από 60% σε 80%. Για τα δε πλοία που διαθέτουν καμπίνες, το όριο αυξάνεται στο 85%, από το 65% που ήταν μέχρι τώρα. 

Προφανώς, μετά από τα αεροπλάνα, δεν… «κολλάει» ούτε στα πλοία των κρατικοδίαιτων μεγαλοκαρχαριών του πλούτου!

Κατά τα άλλα, εσείς οι… πλεμπαίοι (εκ της λέξεως «πλέμπα»), να φοράτε παντού τις μάσκες σας και να πλένετε τα χεράκια σας, πολύ… σχολαστικά, διότι έχετε… ατομική ευθύνη!