Ο ΖΑΒΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΑΠΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ LOCKDOWN, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ «ΕΙΔΙΚΟΙ»! 

Από τη μία, αποτελεί ειλημμένη απόφαση της χούντας Μητσοτάκη να επιβάλλει «εγκαίρως» τα «σωστά μέτρα» (δηλαδή ένα νέο lockdown…), για να μας… σώσει από το «δεύτερο κύμα» του κοροϊδοϊού. Από την άλλη, ο δικτάτορας γνωρίζει πολύ καλά πως το δεύτερο lockdown θα προκαλέσει τη λαϊκή αγανάκτηση, θα εμφανιστούν και πάλι «αγανακτισμένοι» στο Σύνταγμα και πιθανότατα θα τον γκρεμίσουν από την εξουσία!

Η εντολή, λοιπόν, της ομάδας των «επικοινωνιολόγων» που τον έχει «χρεωθεί» (πρακτόρων της CIA και του βαθέως κράτους των ΗΠΑ, που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των αντιπάλων του Τραμπ…), είναι να βγάζει ο δικτάτορας την ουρά του απέξω και να δηλώνει δεξιά κι αριστερά πως είναι κατά της επιβολής νέου lockdown. Αφενός μεν για να καθησυχάσει τους Έλληνες και να τους αιφνιδιάσει και αφετέρου, όταν θα’ ρθει η ώρα να το επιβάλλει, να ρίξει τις ευθύνες της επιβολής του στους λοιμωξιολόγους, υποκρινόμενος πως η κυβέρνηση… δε μπορούσε να κάνει αλλιώς και να πάει κόντρα στη γνώμη των «ειδικών»!

Έτσι, κατά την σημερινή του συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας Άρμιν Λάσετ, εμφανίστηκε αντίθετος σ’ ένα νέο γενικό lockdown: 

«Όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι δεν μπορούμε πια να πάμε σε ένα καθολικό lockdown, δεύτερο καθολικό lockdown των οικονομιών μας».

Μην τον πιστεύετε! Οι λοιμωξιολόγοι είναι το επιστημονικό του άλλοθι και τίποτα παραπάνω! Όλες τις αποφάσεις τις παίρνει προσωπικά ο ίδιος, ακολουθώντας πιστά τις εντολές των διεθνών τοκογλύφων, σκοπός των οποίων είναι να φτωχοποιηθεί ο ελληνικός λαός, για να πάρουν τα περιουσιακά του στοιχεία «για έναν ντενεκέ λάδι» – καταβάλλοντας βεβαίως την συμφωνημένη μίζα στους ανά τον κόσμο offshore λογαριασμούς της αχόρταγης αγέλης των Μητσοτάκηδων!