ΟΥΑΟΥ! ΚΑΙ ΟΙ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΥΜΝΟΥΝ ΤΑ «ΣΩΣΤΑ ΜΕΤΡΑ» ΤΟΥ ΜΩΥΣΗ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

«Το χέρι που σε ταΐζει δεν το δαγκώνεις», λέει η σοφή παροιμία. Και πως θα μπορούσε να γίνει αλλιώς, με την περίπτωση των παρακρατικών γκρουπούσκουλων του Ρουβίκωνα, που σιτίζονται από το ψευδοκράτος;

Έτσι, με ανάρτησή του στο Twitter, ο αρχιγκρουπούσκουλος Σπύρος Δαπέργολας εξύμνησε τα «σωστά μέτρα» του Μωυσή-Μητσοτάκη και απάλλαξε τη χούντα από την ευθύνη για το επερχόμενο μπουντρούμιασμα και τη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού, με πρόφαση τον κοροϊδοϊό – τον οποίο ο… επαναστάταρος αποκαλεί «πανδημία», σύμφωνα με τους νόμους της διεθνούς καθεστωτικής υγειονομικής ορθότητας! Καμαρώστε έναν… επαναστάτη: 

«Η ΝΔ ΔΕΝ φταίει αν επιστρέψει η πανδημία, ούτε μπορούσε να κλειδώσει τα πάντα επ άπειρον. Το χειρίστηκε λογικά για να κερδίσει χρόνο. Έτσι όμως κ αποδειχτεί ότι όλο αυτόν τον χρόνο που κέρδισε ΔΕΝ εξόπλισε το σύστημα υγείας με υλικό και ανθρώπους τότε είναι για να τρώει νεράντζια».

(ΥΓ): Πάντα… καθωσπρέπει και… light οι επαναστάταροι! Ούτε για πέτρες μιλάνε, παρά μόνο για… νεράντζια! Σιγά ρε να μη σκίσετε κάνα καλτσόν!