ΓΙΑΤΙ ΜΑΘΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ… ΠΡΙΓΚΙΠΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟΥ Β΄;

Έχει κι άλλα παιδιά ο Κούλης, αλλά ο κοσμάκης τροφοδοτείται με «ειδήσεις» μόνο για ένα απ’ αυτά: τον γιό του Κωνσταντίνο. Κωνσταντίνο τον αποκαλεί ο ίδιος και όχι Κώστα, κι αυτό δε γίνεται καθόλου τυχαία!

Πρόσφατα, ο… ευτυχής πατήρ είχε πάρει τον Κωνσταντίνο του στο επίσημο ταξίδι του στο Ισραήλ, για να τον παρουσιάσει στον αφέντη Νετανιάχου, αλλά και –μέσω των σχετικών ρεπορτάζ και των φωτογραφιών που «διέρρευσαν» τεχνηέντως στα ΜΜΕ- και στον ελληνικό λαό.

Προχθές, όλως… τυχαίως, μάθαμε και πότε έχει γενέθλια ο Κωνσταντίνος του. Βλέπετε, τα ΜΜΕ πήραν γραμμή να προβάλλουν τις ηλεκτρονικές ευχές, μετά κοινής τους φωτογραφίας, που του έδωσε ο πατήρ Κούλης: «Στα Χανιά για τα γενέθλια του Κωνσταντίνου μας! Χρόνια πολλά αγόρι μου!».

Γιατί άραγε, συχνά-πυκνά, μαθαίνουμε για τον Κωνσταντίνο; Διότι, κοροϊδάκια, ο πατήρ Κούλης τον έχει χρίσει διάδοχό του και πρέπει να πάρει το «βάπτισμα του πυρός» -της δημοσιότητας- για να συνηθίσετε στην ιδέα ότι ο Κούλης τον προορίζει για μελλοντικό… πρωθυπουργό της χώρας!

Κι αν, πονηρούληδες, κόβετε τη φάτσα του, χασκογελάτε και βγάζετε το συμπέρασμα ότι το παιδί… «δεν κάνει», σας θυμίζουμε ότι τα ίδια λέγατε πριν από μερικά χρόνια για τον Κούλη, όταν τον βλέπατε να μοστράρει δίπλα στον μακαρίτη τον πατέρα του. Πως «είναι ζαβό το παιδί» και τέτοια. Αλλά, τον κάνατε πρωθυπουργό σας! Αποδεικνύοντας, ότι «κορόιδα υπάρχουν», οπότε γιατί να μην του ανοίξει η όρεξη του Κούλη να κάνει πρωθυπουργό και το γιο του;