Ο ΑΡΧΙΚΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟ ΝΕΟ LOCKDOWN: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ… ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ! 

Το δεύτερο lockdown –τη χαριστική βολή στην ελληνική οικονομία!- προανήγγειλε σήμερα ο αρχικνίτης του Μητσοτάκη, Θεοδωρικάκος, μιλώντας στους παπαγάλους του «Θέμα 104,6», από την Κρήτη, όπου κάνει διακοπές με το πρόσχημα ότι… «περιοδεύει προετοιμάζοντας τις δομές της τοπικής αυτοδιοίκησης».

Βέβαια, δεν το είπε στα ίσια –αντιθέτως, είπε πως… δεν είναι στις προθέσεις της κυβέρνησης- αλλά οι καταστάσεις θα την… αναγκάσουν να πάρει «εγκαίρως» τα «σωστά μέτρα» για να μας… σώσει ξανά! Μάλιστα, έριξε την ευθύνη στους νέους, που «δεν τηρούν τα μέτρα προστασίας»! 

Ιδού οι κουτοπόνηρες δηλώσεις του:

«Καθώς η πανδημία του κορωνοϊού είναι εδώ, το πρόβλημα με τον αόρατο εχθρό είναι εδώ και το γνωρίζουμε, υπάρχει τεράστια επιφυλακή και εγρήγορση. Δεν μπορεί να υπάρχει κανενός είδους εφησυχασμός. Υπάρχει αύξηση των κρουσμάτων, η οποία μας προβληματίζει πάρα πολύ. Παρότι ένα «δεύτερο lockdown δεν αποτελεί επιλογή της κυβέρνησης, θέλω να απευθυνθώ στους νέους ανθρώπους, όπως ήταν πάρα πολύ προσεκτικοί, πειθαρχημένοι και έδειξαν αλληλεγγύη στους γονείς και τους παππούδες την περίοδο της καραντίνας, πρέπει και τώρα να είναι προσεκτικοί, να αποφεύγουν τον συνωστισμό, τις πολύ κοντινές αποστάσεις και στους κλειστούς χώρους, όπως όλοι μας, να χρησιμοποιούμε τη μάσκα. Οφείλουμε να τηρήσουμε τα μέτρα προστασίας για να μην βρεθούμε σε δυσκολότερη κατάσταση. Ο χειμώνας που έρχεται δεν είναι εύκολος χειμώνας διότι θα συνεχίζουμε να δίνουμε τη μάχη με τον κορωνοϊό και ταυτόχρονα θα δίνουμε τη σκληρή μάχη με τις πολύ αρνητικές οικονομικές συνέπειες».

Έλληνες, ξυπνάτε! Το σχέδιο της πλήρους καταστροφής είναι σε πλήρη εξέλιξη! Όλοι από Σεπτέμβριο σε συγκεντρώσεις τύπου «αγανακτισμένων», για να τους τελειώσουμε πριν μας τελειώσουν!