ΚΛΙΜΑ ΤΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΥΛΙΣΗ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΤΟΥΣ «ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ» ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ «ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ», ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ!

Ειλημμένη είναι η απόφαση της χούντας Μητσοτάκη για την επιβολή δεύτερου lockdown, το οποίο θα δώσει τη χαριστική βολή στην ελληνική οικονομία, προκειμένου να θησαυρίσουν το κάθαρμα ο Μητσοτάκης, το σόι του όλο, τα λαμόγια της κυβέρνησης, οι ολιγάρχες και οι διεθνείς «επενδυτές» – που θα έρθουν και θα πάρουν για «έναν ντενεκέ λάδι» τις περιουσίες των πτωχευμένων Ελλήνων!

Ενόψει, λοιπόν, του νέου lockdown, οι «αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι» (που ετοιμάζονται να καταβροχθίσουν εις υγείαν των κορόιδων τα νέα «πακέτα Πέτσα»…) έχουν αναλάβει το απαίσιο έργο της κατατρομοκράτησης του λαού, αλλά και της μετακύλισης των ευθυνών στους «ανεύθυνους» πολίτες, που «δεν μαζεύονται παρά τους σαρωτικούς ελέγχους»! Το «έργο» το’ χουμε ξαναδεί και στο προηγούμενο lockdown και απλώς τώρα επαναλαμβάνεται!

Πάρτε μια γεύση από ενδεικτικό δημοσίευμα των «αλητών-ρουφιάνων-δημοσιογράφων» του protothema.gr, για να δείτε τι άτιμο παιχνίδι παίζουν τα λυσσασμένα σκυλιά του Μητσοτάκη:   

«Κορωνοϊός: Τα κρούσματα πληθαίνουν παντού – «Δεν μαζεύονται» παρά τους σαρωτικούς ελέγχους

Σε κόκκινο συναγερμό βρίσκονται πλέον οι υγειονομικές αρχές και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί καθώς τα κρούσματα κορωνοϊού επιβεβαιώνονται πλέον στις περισσότερες περιοχές της χώρας, καθιστώντας επιτακτική την ανάγκη να τηρηθούν τα μέτρα που έχουν ληφθεί.
Την ώρα όμως, που η μία εστία διασποράς διαδέχεται την άλλη, οι αμετανόητοι εξακολουθούν να συμπεριφέρονται με ανευθυνότητα, θεωρώντας ότι είναι άτρωτοι, την ίδια στιγμή που επιχειρηματίες αψηφούν τα μέτρα στο βωμό του πρόσκαιρου κέρδους.

Την ώρα που όλα δείχνουν ότι νέα μέτρα βρίσκονται προ των πυλών, εκτεταμένοι είναι οι έλεγχοι που πραγματοποιεί τα τελευταία 24ωρα η αστυνομία…».

(ΥΓ): Όχι στο νέο lockdown της ολοκληρωτικής μας καταστροφής! Από Σεπτέμβρη όλοι στους δρόμους και στις πλατείες, για να γκρεμίσουμε την κυβέρνηση της δυστυχίας μας!