ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ! ΑΠΟ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ Η ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ 300.000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ! 

Ενώ οι «αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι» αποπροσανατολίζουν τον ελληνικό λαό με την δήθεν «έξαρση» του κοροϊδοϊού, φτιάχνοντας κλίμα για το νέο lockdown (και τις νέες «λίστες Πέτσα»…), αρχίζουν αθόρυβα από 1ης Σεπτέμβρη, οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, καθώς η χούντα των κλεφτών, απατεώνων και παιδεραστών, ανακοίνωσε ότι δεν θα επεκτείνει την περίοδο προστασίας της πρώτης κατοικίας, που έληξε στις 31/7.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των ειδικών, τουλάχιστον 50.000 οικογένειες θα βρεθούν στο δρόμο μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, ενώ συνολικά 300.000 οικογένειες Ελλήνων θα βρεθούν στο δρόμο μέσα στην επόμενη διετία!

Και αναφερόμαστε συγκεκριμένα σε «οικογένειες Ελλήνων», μιας και η χούντα έχει μεριμνήσει για τις οικογένειες των μη Ελλήνων!

Υπ’ αυτές τις συνθήκες, χιλιάδες ιδιοκτησίες Ελλήνων θα κατασχεθούν από τις τράπεζες και θα καταλήξουν στα χέρια των διεθνών «επενδυτών» – τοκογλύφων και κορακιών, σε τιμές «του σκοτωμού»! Και με επιπλέον έξοδο, την προσυμφωνημένη μίζα στους ανά τον κόσμο offshore λογαριασμούς της φαμίλιας Μητσοτάκη, που θα κερδίσει δισεκατομμύρια από το ξεσπίτωμα των Ελλήνων!