ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ! ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ;

Χιλιάδες Γερμανοί πατριώτες διαδηλώνουν σήμερα στη γερμανική πρωτεύουσα κατά των μέτρων «κοινωνικής αποστασιοποίησης» της φράου Μέρκελ, που είναι το προοίμιο της νέας καραντίνας που θα επιβληθεί το φθινόπωρο! 

Οι διαδηλωτές κρατάνε πλακάτ με το σύνθημα: «Είμαστε το δεύτερο κύμα», «Αντίσταση!», «η μεγαλύτερη θεωρία συνωμοσίας είναι η πανδημία του νέου κορωνοϊού» και ΔΕΝ τηρούν κανένα μέτρο κοροϊδίας, απ’ αυτά που επιβάλλουν οι διεθνείς τύραννοι.

Ούτε μάσκες φοράνε, ούτε τηρούν τις… αποστάσεις – όπως οι καθεστωτικοί ρουφιάνοι του Κουτσούμπα!

Εις ότι αφορά την συμμετοχή, είναι πολύ μεγάλη και η εφημερίδα «Bild» γράφει πως είναι η μεγαλύτερη συγκέντρωση που έχει γίνει μέχρι σήμερα από την έναρξη της πανδημίας στη χώρα της Μέρκελ.
Σύμφωνα μάλιστα με τον υπουργό Εσωτερικών του Βερολίνου, Σοσιαλδημοκράτη Αντρέας Γκάιζελ (SPD), υπάρχουν «νεοναζιστικές οργανώσεις» -έτσι λένε τους πατριώτες!- που συμμετέχουν στη σημερινή κινητοποίηση.
Ακόμα και οι «ψυχροί» και «πειθαρχημένοι» Γερμανοί, αγανάκτησαν με την κοροϊδία και βγήκαν στους δρόμους! Εμείς οι Έλληνες τι θα κάνουμε τον επόμενο μήνα; Θα κάτσουμε σπίτια μας να κλαίμε τη μοίρα μας και να βλέπουμε τους ρουφιάνους του ΣΚΑΪ και του Mega, ή θα βγούμε σε δρόμους και πλατείες να γκρεμίσουμε την κυβέρνηση που απεργάζεται τη δυστυχία μας;