ΙΔΟΥ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ: ΠΡΩΤΑ ΤΟΠΙΚΑ LOCKDOWN ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ!

Αν νομίζετε πως η χούντα του εθνικού ολετήρα Μητσοτάκη θα αρκεστεί στα καταστροφικά για την ελληνική οικονομία μέτρα που ανακοίνωσε ο Χαρδαλιάς (μάσκες παντού, κ.τ.λ.), είστε γελασμένοι!

Ο δικτάτορας έχει σχέδιο πλήρους καταστροφής, για να τα κονομήσει χοντρά αυτός, το σόι του όλο, τα τσιράκια του στην κυβέρνηση και οι διεθνείς κερδοσκόποι!

Ιδού ποιο είναι το σχέδιο:

Τώρα, βρισκόμαστε στην πρώτη φάση, η οποία προβλέπει κατατρομοκράτηση του λαού, από τους γνωστούς κύκλους – Χαρδαλιάδες και μπουκωμένα ΜΜΕ.

Στη δεύτερη φάση, θα επιβληθούν τοπικά lockdown, σε όποιες περιοχές της χώρας υπάρχουν «πολλά» κρούσματα. Αυτό είπε σαφώς το τσιράκι του Μητσοτάκη, Χαρδαλιάς, στην τελευταία συνέντευξη τύπου: «Τοπικά lockdown θα γίνουν αν εξαντληθούν όλα τα μέτρα που θα έχουμε πάρει για κάποιες περιοχές». Αυτά τα τοπικά lockdown, θα επιβληθούν τον Σεπτέμβριο!

Στην τρίτη φάση, θα επιβληθεί το νέο γενικό lockdown –το οποίο τώρα αποκλείει κατηγορηματικά η χούντα- όταν θα χαλάσει ο καιρός και θ’ αρχίσουν να πληθαίνουν τα κρούσματα και οι νεκροί σε διάφορες χώρες της Ευρώπης! Τότε, με την ίδια δικαιολογία που είχε χρησιμοποιηθεί και την πρώτη φορά (παίρνουμε «εγκαίρως» τα «σωστά μέτρα», για να «μη γίνουμε Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, κ.τ.λ.»), θα μας ξανακλείσουν μέσα!

Αλλά, αυτή τη φορά, θα μας βρουν μπροστά τους σε δρόμους και πλατείες! Και θα τελειώνουμε μια για πάντα μ’ αυτή τη συμμορία των κλεφτών, των απατεώνων και των παιδεραστών!