ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ «ΠΙΤΣΑ»! ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ 16 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ PIZZA HUT ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ LOCKDOWN! 450 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!

Ενώ -σύμφωνα με τα μπουκωμένα ΜΜΕ- εκατοντάδες επενδυτές στήνουν καθημερινά… ουρές έξω από το γραφείο του Μπουμπούκου, περιμένοντας υπομονετικά τη σειρά τους να πάρουν άδεια και να… επενδύσουν, στην πραγματική ζωή συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.

Έτσι, μια ακόμα εταιρεία, με 16 καταστήματα και 450 εργαζομένους σ’ ολόκληρη τη χώρα, βάζει λουκέτο και αποσύρεται από την Ελλάδα! Αιτία, όπως αναφέρει η εταιρεία, είναι τα «σωστά μέτρα» που έλαβε «εγκαίρως» ο Μητσοτάκης, για να μας… σώσει!

Πρόκειται για την πασίγνωστη Pizza Hut, εκπρόσωποι της οποίας δήλωσαν τα εξής:

«Το κλείσιμο καταστημάτων της Pizza Hut στην Ελλάδα εξαιτίας του lockdown, οδήγησε σε σημαντικές απώλειες – πολλαπλασιάζοντας τις ήδη υπάρχουσες επιχειρηματικές και οικονομικές προκλήσεις. Συνεπώς, το όλο εγχείρημα κατέστη μη βιώσιμο και οποιεσδήποτε περαιτέρω ενέργειες θα ήταν καταδικασμένες σε αποτυχία».
Έρχεται μεγάλη «πίτσα»! Νέο lockdown, ανεργία, μνημόνια και δυστυχία! Εκατό χρόνια πίσω θα γυρίσει την Ελλάδα το κάθαρμα ο Μητσοτάκης!