ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ!

Δεν πέφτουν, αλλά… ανεβαίνουν οι μάσκες πριν από τη νέα καραντίνα που ετοιμάζεται να μας επιβάλλει «εγκαίρως» η… υγειονομικώς ορθή χούντα Μητσοτάκη!

Έτσι, εκμεταλλευόμενη κάποια μικρή αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού και παρά το γεγονός ότι οι νοσηλευόμενοι στις ΜΕΘ είναι ελάχιστοι και οι θάνατοι μηδαμινοί, η χούντα ανακοίνωσε δια στόματος του –μασκοφόρου!- Χαρδαλιά μια σειρά από… αναμενόμενα μέτρα.

Όπως, την υποχρεωτική χρήση φίμωτρου (μάσκας) σε όλους τους κλειστούς χώρους συμπεριλαμβανομένων βεβαίως και των εκκλησιών (για να τρομοκρατηθούν οι πιστοί και να απέχουν από την Μεγάλη Γιορτή της Παναγίας…), την πλήρη απαγόρευση των παραδοσιακών πανηγυριών, τη θέσπιση ορίου 100 ατόμων σε τελετές γάμων, βαπτίσεων, κηδειών με τήρηση όλων των… υγειονομικώς ορθών κανόνων, τη ρητή απαγόρευση όρθιων πελατών σε όλα τα νυχτερινά κέντρα, μπαρ, κλαμπ, κέντρα ζωντανής μουσικής, μπαρ- εστιατόρια, καφέ-μπαρ και άλλα πολλά.

Είναι προφανές, ότι μας πάνε σε νέα καραντίνα, η οποία θα δώσει τη χαριστική βολή στην μισοπεθαμένη ελληνική οικονομία και θα οδηγήσει τον ελληνικό λαό στην ανεργία, τα Μνημόνια, τη φτώχεια και τη δυστυχία! 

Έλληνες, αντισταθείτε στο χαμό σας!